Marantz - PM-7000 - Geïntegreerde versterker

Omschrijving
Marantz - PM-7000 - Geïntegreerde versterker
Uitstekend - Aantal items: 2 - Inclusief: Geïntegreerde versterker - Originele verpakking

Deze Marantz PM-7000 is in zijn prijsklasse een van de beste versterkers, en heeft niet voor niets bij de introductie de Eisa-award gewonnen. Zeer mooi opgebouwd omheen het door Marantz gepatenteerde HDAM concept. Zeer mooie en muzikale versterker die alle genres getrouw weergeeft.

De versterker is zeer uitgebreid. Voldoende ingangen (waaronder MM phono-ingang) en de mogelijkheid tot het aansluiten van 2 paar speakersets. Er kan dan geschakeld worden tussen speakerset A of B of A/B. Tevens is er een goede toonregeling aanwezig.

De versterker is door de technische dienst geheel nagekeken en 100%. Alle functionaliteiten werken en tevens alle controlelampjes werken. Ook optisch verkeert de versterker in goede prima staat, met uitzondering van enkele krasjes (zichtbaar op de foto), dit is verder niet storend. Wordt verkocht zonder afstandsbediening.

Bij verzending wordt het apparaat stevig en professioneel verpakt (in de originele verpakking) en verzekerd verzonden met track en trace.

Specificaties Marantz PM-7000
- HDAM
- 2 x 95 watt bij 8ohm (2 x 155 bij 4ohm)
- Source direct
- Vergulde aansluitingen
- Zeven broningangen inclusief phono mm
- Twee paar luidsprekeraansluitingen voor bi-wiring
- Gewicht: 12 kilo
- Afmetingen: 440 x 159 x 370.5mm

Kavelgegevens
Merk
Marantz
Model
PM-7000
Type apparatuur
Geïntegreerde versterker
Staat
Uitstekend
Aantal items
2
Omvat
Originele verpakking
Serienummer
XE000120007487
Gewicht
12 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen