Panini - PTT Telecompetitie Eindfase seizoen 95/96 - Complete losse stickerset

Omschrijving
Panini - PTT Telecompetitie Eindfase seizoen 95/96 - Complete losse stickerset
Nieuwstaat - Zeldzaam

Aangeboden van Panini: een complete stickerset van PTT Telecompetitie Eindfase seizoen 95/96 (Junior stickers), dit is een vrij zeldzame collectie, en het was ook de enige keer dat Panini midden in het kaIenderjaar nog een extra editie heeft uitgegeven, deze Junior stickers zijn kleiner dan de stickers gebruikelijk waren in die periode.

In totaal gaat het om 216 pIaatjes, van elk van de 18 clubs zijn er 12 spelers aanwezig, het album is niet inbegrepen in dit kavel, deze stickers zijn stuk voor stuk in uitstekende staat bewaard gebleven, onbeschadigd en met de originele achterkanten, er is niet op geschreven.

Bekende spelers die je in deze set vindt zijn onder meer J Litmanen, P Cocu, J van Halst, E Gorter, H Larson, G Taument, M v Hintum, E v d Looi, T ten Caat, M MoIs, F Grim, E ten Hag, P Bosz, R v d Gouw, R Roest, R Hesp, R Heus, H Fräser, E v d Looi, P Kluivert. J P v GasteI, R Makaay, E v d Sar, R de Boer, F de Boer, S Valckx, verder o m D Blind, L Nilis, R v Dijk, R v Nistelrooij, M v Bommel, J Stam en nog vele anderen van bijna 25 jaar terug, bekijk de foto's van dit kaveI voor een eigen indruk, zo veeI mogelijk kanten van dit kavel zijn op de foto's gezet, het zal met uiterste zorg worden verpakt om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst door middel van het te wikken in een stuk noppenfolie, geplaatst in een stevige doos.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere Ianden waar ook ter wereId, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht dus s v p even met het voltooien van de betaling tot de veiling afgelopen is.

Houd svp de track & tracecode goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; nota bene: in geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen maar kort bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
PTT Telecompetitie Eindfase seizoen 95/96
Merk
Panini
Object
Complete losse stickerset
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
Zeldzaam
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen