Panini - Voetbal 97 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Voetbal 97 - Compleet album
Bijna nieuwstaat. - Onbeschreven - Bestelbon - Zo goed als nieuw

Panini: een compleet album van Voetbal 97, het 20e Panini album van de Nederlandse Eredivisie, de competitie van het seizoen 1996-1997, het album is na 23 jaar bewaard te zijn nog in topstaat, zo goed as nieuw, met uitsluitend enkele minuscule gebruikssporen aan de kaft, alle pagina's zitten nog zeer stevig vast, verdere gebruikssporen zijn praktisch niet te vinden en in het album is niet geschreven, de bestelbon zit nog netjes in het midden van het album geniet.

Dit was een sterke periode voor het Nederlandse voetbal, met Ajax dat vlak ervoor twee keer de finale van de Champions League had bereikt (met in 1995 in Wenen de winst), maar dit jaar zou PSV kampioen worden, met op 4 punten achterstand Feyenoord, dan Twente en Ajax op 16 punten vierde, met taI van bekende spelers zoals o m E v d Sar, R de Boer, F de Boer, D Blind. L Nilis, R v Nistelrooij, M van Bommel, J Stam, P Cocu , R Hesp, P Bosvelt, J Cruz, J Bosman, E ten Hag, J Litmanen, E de Goey, M v Hintum, H Fraser, P KIuivert, R Koeman, E Koeman en diverse andere grote en minder grote namen.

Bekijk de foto's van het kavel voor een eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op schade tot een minimum te beperken, eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezeIfde veiling , wacht dus even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track- en trace code goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt ergens in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Voetbal 97
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Bijna nieuwstaat.
extra‘s
Onbeschreven - Bestelbon - Zo goed als nieuw
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen