Panini - Feyenoord 2002 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Feyenoord 2002 - Compleet album
Nieuwstaat - Middenposter - Onbeschreven

Hierbij aangeboden van Panini een compleet album van Feyenoord 2002, in zijn geheel gewijd aan de Rotterdamse club, opgericht in 1908, aan bod komen alle spelers van het seizoen 2001-2002 met hun eigen pagina, het album is in uitstekende staat bewaard gebleven, zit zeer stevig in de niet, er is niet in geschreven en in het midden van het album zit de poster nog intact. In de twee voorgaande jaren is ook een editie van Panini Feyenoord verschenen, maar na 2002 zou het weer een tijd duren.

Voor de echte Feyenoord-fan is dit album onmisbaar; Feyenoord eindigde dit seizoen als 3e, achter Ajax en PSV, wel werd met 24 goals Pierre Van Hooijdonk topscorer dit seizoen, en het was natuurlijk ook het jaar waarin Feyenoord de UEFA Cup won, met overwinningen tegen Freiburg, GIasgow Rangers, PSV, Internazionale en ten sIotte, in het eigen stadion, Borussia Dortmund (3-2).

Feyenoorders die je in dit album vindt zijn onder anderen E Zoetebier, H Timmer, P CoIIen, U van Gobbel, F de Haan, K van Wonderen, R van Haren, J P van Gastel, P Paauwe, P BosveIt, I Korneev, S Ono, P van Hooijdonk, E Smolarek, J D Tomasson en een aantal anderen.

Bekijk de foto's van het kavel voor een voIledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst door het te wikkelen in bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos gelegd.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen 3 werkdagen vanaf de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom s v p even met het voltooien van de betaling tot de veiling afgelopen is.

Houd de track en trace code s v p goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; let op: in geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Feyenoord 2002
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
Middenposter - Onbeschreven
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen