Tamron, Pentax K5 II i& Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 & tas

Omschrijving
Tamron, Pentax K5 II i& Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 & tas
DSLR (digitale slr) camera - Meerdere apparaten/lenzen - Goed (gebruikt en in werkende staat met zichtbare gebruikssporen)

Pentax K5 II & Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di-II LD ASP IF & tas

Dit model is ontworpen als opvolger van de PENTAX K-5 (geïntroduceerd in oktober 2010), dat vaak werd geprezen vanwege zijn solide en functionele camerahuis en de beeldweergave van hoge kwaliteit. Als vlaggeschip van de K-serie kan het zich beroemen op de vele geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke eigenschappen zoals de nieuw ontwikkelde AF-sensor met een groter AF lichtmeetbereik die veel verschillende opnameomstandigheden mogelijk maakt en voldoet aan vele fotografische wensen.

Met een grote, constante opening van F/2.8 is deze sublieme high-speed groothoek-medium-tele (26-78mm equivalent) zoomlens ideaal voor natuurlijk ogende opnamen in nagenoeg alle lichtomstandigheden, met bovendien de mogelijkheid van snellere sluitertijden. De Tamron SP AF17-50 mm F/2.8 XR Di II is een van de meest compacte en lichte objectieven in zijn klasse en biedt met een geringe scherptediepte bij grote diafragma-openingen de mogelijkheid van opvallende beeldeffecten door de achtergrond te verzachten en het onderwerp zo beter te laten uitkomen.

Inclusief :
- Pentax K5 ii body
- Tamron SP AF 17-50mm
- Cameratas
- Draagriem
- Oplader
- Accu

Kavelgegevens
Meerdere apparaten/lenzen
Ja
Merk
Pentax, Tamron
Model/type nummer
K5 II i& Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 & tas
Object/apparaat type
DSLR (digitale slr) camera
Staat
Goed (gebruikt en in werkende staat met zichtbare gebruikssporen)
Aantal apparaten/lenzen
2
Type lensbevestiging
Pentax K-AF
In werkende staat
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen