Panini - Manchester United 2008/09 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Manchester United 2008/09 - Compleet album
Nieuwstaat - Onbeschreven - Inclusief poster

Aangeboden een schitterend compleet album van Panini Manchester United 2008-2009, in zo goed als nieuwstaat bewaard gebleven, zonder noemenswaardige gebruikssporen om te vermelden.

De nietjes van het album zitten nog stevig vast, er is niet op of in het album geschreven en de kaft, de pagina's en stickers zijn allemaal in uitstekende staat. Ook de losse poster die bij de editie hoort is compleet en nog in uitstekende staat. Twee keer gevouwen heeft de poster hetzelfde formaat als het album zelf. Al met al is dit zeker een exemplaar voor de meest veeleisende verzamelaar.

In het album vind je de sterren van de Red Devils van 12 jaar geleden, waaronder Cristiano Ronaldo, Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Wayne Rooney en nog tal van anderen. Trainer destijds was natuurlijk Alex Ferguson, die 5 seizoenen later afzwaaide na 27 jaar bij de club. Man United werd dit seizoen ook kampioen van Engeland, met 4 punten voorsprong op Liverpool en 7 op Chelsea. Ronaldo scoorde 18 keer en werd daarmee clubtopscorer maar net geen topscorer van de Premier League: Anelka scoorde 19 keer voor Chelsea.

Bekijk de foto's van het kavel aandachtig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het kavel zal met de uiterste zorg pakt worden verpakt om de kans op eventuele beschadigingen tot een minimum te beperken; eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos gelegd.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnend bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten in het geval van het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht a u b even met de voltooiing van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track&trace code in de gaten voor de informatie over wanneer het pakket wordt bezorgd; in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts kortstondig bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Manchester United 2008/09
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
Onbeschreven - Inclusief poster
Taal
Engels
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen