Panini - Calciatori 2004/2005 - Leeg album + complete losse stickerset

Omschrijving
Panini - Calciatori 2004/2005 - Leeg album + complete losse stickerset
Nieuwstaat

Hierbij aangeboden van Panini een leeg album + complete stickerset van de uitgave Calciatori 2004/2005.

Het album en alle stickers zijn in nieuwstaat bewaard gebleven, er zijn maar liefst 769 stickers. In de editie is aandacht voor de Serie A, B en C en ook nog de teams van de vrouwencompetitie.

Met in de set veel sterren die 16 jaar geleden in de Serie A schitterden, zoals o a G Buffon, J Stam, G Chielini, P di Canio, A Peruzzi, F Inzaghi, R Costa, A v d Meyde, J S Veron, A di Livio, D L Lopez, A Costacurta, C Doni, S Perrotta, V Candela, T Dellas, V Grella, A Gilardino, A Barzagli, J D Tomasson, J H Crespo, D Trezeguet, L Thuram, Z Ibrahimovic, F Cannavaro, C Ferrara, E Davids, A Nesta, C Seedorf, C Panucci, F Totti, A Pirlo en nog tal van andere grote en minder grote namen.

De Serie A werd dit seizoen gewonnen door Juventus, dat in de eindstand een voorsprong van 7 punten had op AC Milan. Topscorer was Cristiano Lucarelli voor Livorno.

Bekijk de foto's van het kavel aandachtig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken , eerst d m v deze te wikkelen in een stuk bubbel-folie, en daarna wordt het in een stevige doos gedaan.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op z'n laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd: let op, in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Calciatori 2004/2005
Merk
Panini
Object
Leeg album + complete losse stickerset
Staat
Nieuwstaat
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen