Honda - Prelude NO RESERVE - 1980

Omschrijving
Honda - Prelude NO RESERVE - 1980
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 68315 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Honda Prelude van 1980. Heeft altijd in zuid Frankrijk Toulouse gereden. Onderzijde is keihard. Enig roest onderaan bij de voorruit en rechtsachter wielrand. APK geldig tot 2022. Motorisch en mechanisch in goede staat en kan zo mee gereden worden.

Wel is de sleutel afgebroken in contactslot maar kan met deze sleutel toch gestart worden, nieuwe sleutel aanwezig. De auto heeft een goed werkend elektrisch schuifdak. Auto is nooit gerestaureerd en nog volledig origineel.

De voorruit is gescheurd maar geen afkeur en lekt niet. Draait zeer netjes en rijdt voor 40 jaar oud nog goed met huidige verkeer mee. Kan in NL belastingvrij gereden worden het hele jaar door. De auto kan afgehaald en bekeken worden in Rilland (NL)

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Kavelgegevens
Merk
Honda
Model Type
Prelude NO RESERVE
Jaar
1980
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
68315 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zilver
Paardenkracht
80
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen