Volkswagen - Karmann Ghia type 14 - 1970

Omschrijving
Volkswagen - Karmann Ghia type 14 - 1970
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 20000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Volledig originele Karmann Ghia type 14, zeldzaam mooi met oorspronkelijke bekleding, origineel karton in kofferbak en motor compartiment. Motor volledig gereviseerd door Jaap Bergman te Goor, waar de auto ook altijd in onderhoud is geweest.

Alle rekeningen en foto's van de restauratie en het gepleegde onderhoud zijn ter inzage en worden meegeleverd met de auto.

Deze Karmann is van modeljaar 1969 (en in 1970 uitgeleverd aan een tandarts te Zwitserland), dit is te zien aan de achterlichten. Matching numbers, originele top gerestaureerde auto, de restauratie is uitgevoerd in 1999 door Hietbrink te Haaksbergen.. Laatste 19 jaar is de auto in bezit van huidige eigenaar, alleen mee gereden op oldtimer evenementen en zonnige zondagen, zo'n 9000 km in de afgelopen 19 jaar! , de mooie chique kleur Jupiter Grau is opvallend en bijzonder voor deze auto. De Karmann wordt gekoesterd en regelmatig gepoetst, elk jaar winterklaar gemaakt en droog gestald in geconditioneerde ruimte.

Met deze auto op vele evenementen van de Karmann Club en keverclub 1e, 2e en 3e prijzen gewonnen op de concoursen de elegance (origineel)

Bekleding; Polster Kunstofgewebe hellsand
Uitrusting optie 616 ; Heckleuchten met ingebouwde achteruitrij schijnwerpers.

Oosprongscertificaat beschikbaar van Automuseum Volkswagen.

Bent u een Karmann liefhebber en op zoek naar een van de mooiste Karmann Ghia's van Nederland, dit soort auto's in deze kwaliteit komen zelden op de markt, dan is dit mogelijk een unieke kans voor U.

APK geldig tot Augustus 2021.

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

De auto bevind zich in Nederland, inspecties kunnen worden uitgevoerd na afspraak.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Karmann Ghia type 14
Jaar
1970
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
20000 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
44
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen