Mercedes-Benz - 230 sl - 1966

Omschrijving
Mercedes-Benz - 230 sl - 1966
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 29000 mi - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

De carrosserie van deze Pagode is strak en gaaf, op wat kleine gebruikssporen na. Alle dragende delen zijn in een goede staat. Ook de ophanging is goed. De Pagode is destijds professioneel overgespoten.. De lak is in goede staat op wat kleine gebruikssporen na.

Deze beauty heeft een zwart linnen cabriodak. De motor is een 6 cilinder motor en is een jaar terug geheel gecleaned dmv ijsstralen. De automatische versnellingsbak loopt als een zonnetje. Deze w113 is voorzien van Michelin 195/70 banden met goed profiel. Om de banden zijn lossen white-walls geplaatst. De stalen velgen zijn voorzoen van bijpassende chromen ringen en doppen.

Alle instrumenten functioneren goed. Ook de originele Becker radio laat een goed geluid horen.
Het leren interieur kent wat gebruikssporen, maar ziet er desondanks nog erg goed uit. Ook de chroomdelen zijn in een zeer goede staat. Technisch is de auto perfect.

Bij deze auto zit een witte hardtop en als klap op de vuurpijl ook een derde zitplaats.
De auto is in 2006 vanuit Amerika geïmporteerd. Het was een Europese uitvoering. Vanaf 2006 heeft de auto altijd (verwarmd) binnen gestaan en is alleen in de zomermaanden gebuikt. De reden van verkoop is dat de stalling waarin de auto staat door de eigenaar is verkocht. Ik heb geen zin een nieuwe stalling te zoeken en neem, met de nodige moeite, afscheid van mijn 230 sl.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
230 sl
Jaar
1966
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
29000 mi
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
150
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen