Panini - World Cup Italia 90 - Compleet album

Omschrijving
Panini - World Cup Italia 90 - Compleet album
Redelijke staat

Aangeboden: een compleet album van Panini Italia 90, het 14e WK voetbal en het 6e waarvan Panini een editie uitbracht.

Dit album is in redelijke staat bewaard gebleven. In het midden zit 1 pagina los, maar dat heeft aan de pagina zelf weinig schade veroorzaakt. Schade is er wel aan een tweetal pagina's in de vorm van scheuren (zie laatste twee foto's), en de kaft heeft ook het een en ander te verduren gehad: ingescheurd bij de rug, boven en onder enkele centimeters. Er staan uitslagen in het speelschema geschreven en bij de landen zelf.

Met diverse beroemde spelers van destijds, van de Europees Kampioenen, o m M v Basten, R Gullit, A v Tiggelen, R Koeman, H van Breukelen, J Wouters, B v Aerle en G Vanenburg tot en met smaakmakers als o.m. D Maradona, C Valderrama, R Higuita, G Vialli, G Hagi, R Baggio, R Mancini, R Dassaev, E Scifo, G Lineker, R Völler, J CeuIemans en nog tal van anderen, West-Duitsland won hier zijn derde wereldtitel, voor het laatst sinds de eenwording was het op een groot toernooi als West-Duitsland, de topscorer was Salvatore Schillaci (niet in het album): een zeer leuk aandenken van bijna 30 jaar terug.

Bekijk de foto's van het kavel aandachtig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel kanten van dit kavel als mogelijk op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, d m v het eerst te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos gelegd.

Verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt uiterlijk plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met afronden van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd a u b de track&trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd, nota bene: in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevalIen slechts voor een korte tijd bewaard bij een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
World Cup Italia 90
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Redelijke staat
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen