Mercedes-Benz - 560SL - 1988

Omschrijving
Mercedes-Benz - 560SL - 1988
Bevindt zich in: België - met Belgisch kenteken - 106000 mi - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

De 560SL was speciaal ontwikkeld voor de Amerikaanse markt waar er vraag was naar een zwaardere motor. De 5.6-liter V8 was de top van het gamma & gaf de R107 de kracht die het verdiende. Deze wagen werd 4 jaar geleden door de vorige eigenaar geïmporteerd naar België.

De originele lak ‘Articweiss’ is nog in fantastische staat met minimale vorm van slijtage. Zelf op het achterpaneel is er geen schade te bespeuren van de hardtop. De originele wielen zijn nog in goede staat en zijn uitgerust met nieuwere banden. De chroom panelen rondom zijn nog in goede staat en vertonen hier en daar kleine krassen zoals u kan zien op de fotos. De lichten zijn in zeer goede staat zonder schade. De hardtop zelf is ook aanwezig.

De zetels in Mittelrot zijn nog in redelijke staat. Er zijn geen scheuren in het leder maar hier en daar is de kleur wat vervaagd door de zon. Het dasboard is algemeen in goede staat en heeft een klein scheurtje wat gemakkelijk te maken is. De meters & knopjes werken allen zoals het moet.

Mechanisch is alles in goede staat. De wagen start & rijdt zoals het hoort. De airco werkt uitstekend en blaast koud zonder vreemde geuren of geluiden.

Samengevat is deze wagen in goede staat waar zorgeloos van genoten kan worden.

De wagen wordt verkocht met keuring voor verkoop.
walkaround video:
https://www.youtube.com/watch?v=sLPsqH7Onyk

Mochten er nog vragen zijn, stel gerust!

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
560SL
Jaar
1988
Bevindt zich in
België
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
106000 mi
Registratiepapieren
met Belgisch kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
227
Staat (Algemeen)
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen