Volkswagen - T1 doka Pick-up - 1973

Omschrijving
Volkswagen - T1 doka Pick-up - 1973
Bevindt zich in: België - EU - Vignet 705 - 58400 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Zeldzame Volkswagen T1 - DOKA uit 1973 met verlaagd dak. Het voertuig is ingevoerd uit Brazilië en is volledig gerestaureerd. De carrosserie werd grondig en goed hersteld met originele vervang onderdelen en gelakt in het mooie T1-blauw.

Motor en mechaniek werden door gespecialiseerden nagezien en waar nodig herstellingen uitgevoerd. Motor en versnellingen lopen soepel. Nieuwe banden. Het interieur werd opnieuw overtrokken in een complementaire kleur in kunst leder. De dakhemel van het verlaagde dak werd opnieuw overtrokken. Het voertuig is voorzien van volledige nieuwe elektrische bekabeling en de verlichting (binnen en buiten) zijn nieuw. De bumpers en wieldoppen werden in een mooi contrasterende kleur gezet. Het laadvlak is voorzien van zeldzame opstaande wanden die goed openen en sluiten.

Het voertuig is ingevoerd in België en voorzien van een EU vignet 705, invoertaksen en BTW betaald. De originele Braziliaanse inschrijving is ook voorhanden.

Het voertuig staat in België in de buurt van Brugge.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
T1 doka Pick-up
Jaar
1973
Bevindt zich in
België
Body stijl
DOKA
Afgelezen kilometerstand
58400 km
Registratiepapieren
EU - Vignet 705
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
35
Staat (Algemeen)
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen