BMW - 2002 Tii - 1972

Omschrijving
BMW - 2002 Tii - 1972
Bevindt zich in: Nederland - met Italiaans kenteken - 46008 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Aangeboden, deze BMW uit het jaar 1972.

Deze BMW 2002 Tii heeft geen APK. Heeft Italiaans kenteken en onderhoudsgeschiedenis. Goed onderhouden object. De motor loopt netjes. De versnellingsbak met vier versnellingen werkt naar behoren. Matching numbers! De elektra werkt naar behoren. Goede harde onderkant!!! Deze is helemaal gerestaureerd en super sterk. De lak toont hier en daar wat foutjes maar zijn goed te herstellen. De lak heeft een originele kleur maar is wel overgespoten.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.

Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma’s.

Kavelgegevens
Merk
BMW
Model Type
2002 Tii
Jaar
1972
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand
46008 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
147
Staat (Algemeen)
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen