Volkswagen - Kever 1303 S - 1974

Omschrijving
Volkswagen - Kever 1303 S - 1974
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 4837 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Mooie VW Kever 1303S aangeboden.

Deze kever is in redelijke staat, maar er is op enkele plekken werk aan de auto. Bijvoorbeeld bij de accuplaats, dorpels en wat algemene uiterlijke werkzaamheden. De motor loopt goed en schakelt netjes. De lak van de auto is al eens geheel overgespoten, hier en daar bijgewerkt en is redelijk tot goed. Op wat kleine plekjes begint de lak wat los te laten, zie foto's. Er is geen geldige apk en registratie dient de koper zelf te regelen. Er is geen documentatie bij de de auto, maar de motor, 4-bak en auto matchen qua identificatienummers.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk, Nederland. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.

Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma’s.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Kever 1303 S
Jaar
1974
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand
4837 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Geel
Paardenkracht
50
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen