Mercedes-Benz - 380 SLC (W107) - 1980

Omschrijving
Mercedes-Benz - 380 SLC (W107) - 1980
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 228000 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

1980 Mercedes-Benz 380 SLC in goede staat.

De 380 SLC was in productie tussen 1980 en 1981, met slechts 3.789 geproduceerde exemplaren. Dit is een Astralsilber 735. Zijn standaardeigenschappen zijn als volgt: Climate control (heeft gas nodig). Cilinderkoppen en aluminium blok, en remschijven op alle 4 wielen.

Voor het eerst in gebruik genomen in 1980 in Denemarken en geïmporteerd naar Spanje in 2000. Originele Barock velgen in zeer goede staat.

Zwart leren interieur in originele staat behouden (wat slijtage op de voorstoelen vanwege ouderdom, zie foto‘s). Interieur nooit gerestaureerd en volledig origineel. Zonnekleppen, hemelbekleding en deurpanelen in uitstekende staat.

Originele motor waarmee de auto de fabriek verliet (nummergelijk). De motor heeft de volgende restauratiewerkzaamheden ondergaan: nieuwe cilinderkoppakkingen en beide cilinderkoppen opnieuw gevlakt, nieuwe spruitstukpakkingen, radiator gereinigd en gespoten, nieuwe thermostaat, nieuwe schroeven, diverse afdichtingen, enz. (Zie foto‘s).

Recent onderhoud inclusief vervanging van de volgende componenten voor nieuwe: luchtfilter, motoroliefilter, versnellingsbakfilter, motorolie, versnellingsbakolie, diverse vloeistoffen en niveaus en een nieuwe accu.

De auto beschikt nog altijd over zijn originele (gloednieuwe) EHBO-set, goed afgesloten in de originele tas en in het betreffende compartiment. (Zie foto‘s). De originele reparatietas voor de kastanjebruine bekleding is ook aanwezig.

De auto heeft net een gedeeltelijke schoonmaakbeurt gehad qua vloer aan de voorzijde, de wielkasten, de kofferbak, het voorste deel en de zijkanten van de onderzijde. De motor loopt erg goed, met veel vermogen, evenals de versnellingsbak.

De auto start perfect als hij koud is, als hij warm is heeft hij meestal wat gas nodig voor een betere start.

De auto is in gebruik en volledig gedocumenteerd met een normaal Spaans kentekenplaat. Onlangs gekeurd door de Spaanse voertuiginspectie (ITV) in oktober 2020, en met een geldige verzekering.

Het voertuig staat in Alicante, Spanje.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
380 SLC (W107)
Jaar
1980
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
228000 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Zilver
Paardenkracht
218
Staat (Algemeen)
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen