BMW - 635csi - 1986

Omschrijving
BMW - 635csi - 1986
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 172531 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Een fantastische sharknose BMW uit de jaren '80. De coupe is origineel in Duitsland geleverd en in 2009 naar Nederland gekomen. Zoals op de foto's te zien is, verkeert de E24 in een werkelijk schitterende staat.

Zowel de carrosserie, interieur, motorruim en kofferbak zijn vrij van beschadigingen en onvolkomenheden. De stoelen van velours zijn niet doorgezakt en zonder slijtplekken. Een moderne radio met USB aansluiting is gemonteerd, maar er wordt ook een meer "period" radio bij de auto geleverd.

De nieuwe eigenaar kan dan zelf bepalen welke hij of zij zal monteren. De boardcomputer werkt volledig en alle controlelampjes gaan aan met starten en uit wanneer de auto loopt. De originele BBS velgen hebben geen stoeprandschade en de banden hebben nog het maximale profiel. Rijden in de BMW is een waar genot: motor loopt zijdezacht zonder bijgeluiden en de automaat, met sportstand, schakelt naar behoren in alle standen. Zowel de motor als de automaat zijn volledig vloeistofdicht en vertonen geen lekkage.

De periodieke autokeuring loopt tot juni 2021. Bij aflevering zal de keuring geldig zijn tot oktober 2022.In de kofferbak ligt een vijfde BBS wiel en de gereedschapskist is compleet en ongebruikt. De bodem van de auto vertoont nergens roest en is goed behandeld tegen roest. Alle holle ruimten van de carrosserie zijn regelmatig behandeld geweest met een anti-roest product.

De auto heeft altijd zijn onderhoud gehad en is de laatste jaren in bezit geweest van een echte liefhebber. Er is niet bezuinigd op wat dan ook en dat is de auto aan te zien. Een goede BMW 635csi is een zeer solide auto en deze valt hier zeker onder!

De BMW is op afspraak te bezichtigen in Voorthuizen, Nederland om een goed beeld te krijgen van de auto.

Kavelgegevens
Merk
BMW
Model Type
635csi
Jaar
1986
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
172531 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Goud
Paardenkracht
218
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen