Panini - Euro 2004 Portugal - Original sealed box + 5 packs + Empty pocket album

Omschrijving
Panini - Euro 2004 Portugal - Original sealed box + 5 packs + Empty pocket album
Nieuwstaat

Aangeboden van Panini, een complete box in het originele seal van de fabriek van Euro 2004 Portugal, inhoud van de box is 50 zakjes in totaal, met hieraan toegevoegd 5 losse ongeopende zakjes erbij, de inhoud van deze 55 zakjes is 275 stickers in totaaI, en daarbij nog toegevoegd aan dit kavel een Ieeg album van de pocket editie, ook van PortugaI 04, alle items van dit kavel zijn nog in nieuwstaat, ongebruikt, onbeschadigd en onbeschreven.

Het toernooi werd door Griekenland gewonnen, dat verrassend van het gastland won in de finale, Frankrijk en Nederland bereikten de halve finales.

Met veel bekende namen zoals o m C Ronaldo, F Couto, R Costa, N Gomes, I CasiIIas, C Puyol, F Torres, C Puyol, M DessaiIIy, Z Zidane, T Henry, D Trezeguet, P SchoIes, D Beckham, G Buffon, F Totti, C Vieri, E v d Sar, N Kovac, F de Boer, A v d Meijde, R v Nistelrooij, A Robben, T Dellas, A Charisteas en nog tal van andere grote en minder grote namen.

Bekijk de foto's van het kavel goed voor een eigen indruk van het geheel, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met veel zorg worden verpakt om de kans op een beschadiging tot een minimum te beperken, d m v het eerst in een stuk noppenfolie te wikkelen, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket voor Nederland en voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de compIete waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op z’n laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er gelden voordelige gecombineerde verzendkosten in het geval van het winnen van meerdere kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht daarom s v p even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Afwezig voor enkele dagen door vakantie of omstandigheden, laat het even weten na het betalen a j b, houd de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie m b t wanneer het pakket wordt bezorgd: in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd vastgehouden op een afhaalpunt in de buurt, dank aIvast voor de moeite en voor de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Euro 2004 Portugal
Merk
Panini
Object
Original sealed box + 5 packs + Empty pocket album
Staat
Nieuwstaat
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen