Panini - Euro 2016 France + WC 2018 Russia - 2 lege albums + 150 (2x75) zakjes

Omschrijving
Panini - Euro 2016 France + WC 2018 Russia - 2 lege albums + 150 (2x75) zakjes
Nieuwstaat

Panini, 2 lege albums met hierbij 150 ongeopende zakjes.
Van Euro 2016 Frankrijk 1 leeg mint album met 75 origineIe ongeopende zakjes en ook van WC 2018 Rusland 1 leeg mint album met 75 originele ongeopende zakjes.
Beide series zijn van de Duitse editie, de inhoud per zakje is in beide uitgaven 5 stickers, in totaal gaat het hier dus om 750 plaatjes in nieuwstaat.

Om deze hele verzameling compIeet te maken zijn er bij elkaar respectievelijk 680 en 681 stickers benodigd, er zijn ook nog aanvullende speciale Duitse stickers voor in het album, deze zitten niet allemaal in de reguliere zakjes.

Spelers van 2016 en 2018 die je in deze zakjes kunt vinden zijn o m L Messi, E Hazard, T Kroos, H Kane, G ChieIIini, K de Bruyne, L Modric, L Suarez, C Benteke, P Pap, T Courtois, Neymar, A Griezmann, R Lukaku, N Chadli, D Mertens, A Granqvist, H LIoris, G L Buffon, K Honda, D Sanchez, C RonaIdo, M Mandzukic, J Vertonghen, P Pogba, K Mbappé en nog vele anderen, de zakjes zijn heeI leuke aanwinsten voor je verzameling om te bewaren, maar ook aardig om een keer te openen.

Bekijk de foto's van het kavel met aandacht voor een eigen indruk van het geheel, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met veel zorg worden verpakt om de kans op een beschadiging tot een minimum te beperken, door het eerst in een stuk noppenfolie te wikkelen, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is aangetekend voor NL en andere landen, en met verzekering die de compIete waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt uiterlijk plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er gelden voordelige gecombineerde verzendkosten in het geval van het winnen van meerdere kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht dus even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Afwezig enkele dagen door vakantie of omstandigheden, laat het even weten na het betalen, houd de track-en-tracecode goed in de gaten voor een indicatie m b t wanneer het wordt bezorgd: in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd vastgehouden op een afhaalpunt in de buurt, dank aIvast voor de moeite en voor de oplettendheid.

Kavelgegevens
Totaal aantal artikelen
120
Teema/Sarja
Euro 2016 France + WC 2018 Russia
Merk
Panini
Object
2 lege albums + 150 (2x75) zakjes
Staat
Nieuwstaat
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen