B&W - M-1 - Compacte top design monitorspeakers - geheel compleet als nieuw

Omschrijving
B&W - M-1 - Compacte top design monitorspeakers - geheel compleet als nieuw
Nieuwstaat - Aantal items: 2 - Inclusief: Compacte top design monitorspeakers - geheel compleet als nieuw - Originele gebruikershandleiding, Voet standaard, Muurbeugel, speakerkabel

Supercompacte, elegante luidspreker in exclusief design, die op tal van punten verbeterd is ten opzichte van het voorgaande model met dezelfde naam. De geheel vernieuwde M1 is geschikt voor zowel stereo gebruik als in Home Theater sets, en is ideaal in alle situaties waar je wel van topklasse geluid wilt genieten maar geen grote luidsprekers wilt zien of kunt plaatsen.

Compleet met tafelstandaard en muurbeugel. De speakers zijn voorzien van kwaliteitskabels (Supra) van elk 220 cm, afgewerkt met goede banaanpluggen. Uiteraard kunnen deze door de nieuwe eigenaar vervangen worden door andere kabels.

Alles is getest en 100% en verkeert in topstaat. Compleet met alle benodigdheden compleet met alle accessoires zoals het destijds in de winkel is gekocht, met originele verpakking.

Bij verzending worden de speakers stevig en professioneel verpakt en verzekerd verzonden met track en trace.

Afmetingen HxBxD: 24,8 x 11,4 x 16,2 cm
Gewicht: 2,3 kg per stuk

Kavelgegevens
Merk
B&W
Model
M-1
Type apparatuur
Compacte top design monitorspeakers - geheel compleet als nieuw
Staat
Nieuwstaat
Aantal items
2
Omvat
Muurbeugel, speakerkabel, Originele gebruikershandleiding, Voet standaard
Serienummer
02718662 en 0271863
Gewicht
5 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen