Panini - Ajax 2000 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Ajax 2000 - Compleet album
Bijna nieuwstaat. - Met origineel bestelformulier - Onbeschreven - Introductiestickers aanwezig

Aangeboden een compleet album van Panini Ajax 2000 stickeralbum van de selectie van Ajax in het seizoen 1999-2000, het eerste Panini-album van Ajax, praktisch als nieuw bewaard met slechts een zeer klein scheurtje op de achterkaft (links boven, niet opvallend).

Verdere gebruikssporen zijn te verwaarlozen, bestelbon en poster zitten er nog in, alle nietjes zitten nog zeer stevig vast, de rug, pagina's en stickers zijn nog in uitstekende staat. Er is niet geschreven in of op het album of op de formulieren.

De spelers van de selectie van Ajax hebben bijna allemaal een eigen pagina, met een actiepIaatje, een portretfoto en een casual foto. Een Ieuke toevoeging voor alle Ajax-fans, met in het aIbum de spelers van Ajax van het betreffende seizoen zoals o a A Winter, R Witschge, N Machlas. B Laudrup, F Grim, F VerIaat, J v Halst, T de Cler, Dani, T Sier, J Nieuwenburg, R Knopper, S Arveladze. Wamberto, J Gronkjaer en anderen, Jan Wouters was trainer, met Jan OIde Riekerink en Bobby Haarms als assistenten.

Bekijk de foto's van het kavel met aandacht voor een eigen indruk van alles, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met veel zorg worden verpakt om de kans op een beschadiging tot een minimum te beperken, door het eerst in een stuk noppenfolie te wikkelen, en daarna wordt het in een stevige doos gepIaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket voor Nederland en voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er gelden voordelige gecombineerde verzend-kosten in het geval van het winnen van meerdere kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht daarom s v p even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Afwezig voor enkele dagen door vakantie of omstandigheden, laat dit even weten na het betalen a j b, houd de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie m b t wanneer het pakket wordt bezorgd: in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd vastgehouden op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en voor de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Ajax 2000
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Bijna nieuwstaat.
extra‘s
Met origineel bestelformulier - Onbeschreven - Introductiestickers aanwezig
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen