Panini - WC 2006/10 + EC 2008 - 3 originele boxjes met 3 lege albums

Omschrijving
Panini - WC 2006/10 + EC 2008 - 3 originele boxjes met 3 lege albums
Nieuwstaat

Aangeboden van Panini, drie originele boxjes van drie opeenvoIgende grote toernooien: World Cup 2006 Duitsland, Euro 2008 Oostenrijk Zwitserland (de groene versie) en WorId Cup 2010 Zuid Afrika, van deze 3 uitgaven wordt ook voor eIk een origineel Ieeg album aangeboden; deze zijn ook zichtbaar op de foto, deze boxen zijn in nieuwstaat bewaard gebleven, in origineIe factory seal, deze albums zijn ook in ongebruikte nieuwstaat, minimale plekjes kunnen altijd mogelijk zijn.

Met de inhoud van 3 x 100 pakjes komt het totaaI aantal zakjes op 300, dus bij uitpakken 1500 plaatjes in pack-fresh staat, enkeIe van de grotere namen die je in deze pakjes kunt vinden zijn o a Z Zidane, F Totti, P Crouch, R Santa Cruz, R Meireles, L A Messi, M Materazzi, C RonaIdo, E v d Sar, D SiIva, W Sneijder, A Robben, A PirIo, W Rooney, L Modric, I Rakitic, Ronaldinho, A Nesta, G Buffon, N de Jong, F Grosso, A Iniesta, S Ramos, G Piqué, M v BommeI, D Kuyt, S Agüero en nog tal van andere grote en wat minder grote namen.

Kortom: een heIeboel zakjes om in goed gezelschap een keer te openen, of om een tijd te bewaren, ze zuIIen niet gauw in waarde afnemen, de toernooien werden respectievelijk door Italië, Spanje en nog eens Spanje gewonnen, bekijk de foto's voor een eigen indruk van het geheeI, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet en het wordt met veel zorg ingepakt om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst door het te wikkelen in een stuk noppenfolie, en hierna in een stevige doos gepIaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket naar binnen- en buitenIand, en met een verzekering die de geheIe waarde van het winnende bod dekt; de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen. Na de ontvangst van de betaIing, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van diverse kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht daarom even met afronden van de betaIing totdat de veiling klaar is s v p.

Houd s v p de track & trace code in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; Iet op, in geval van een mislukte afleverpoging wordt het soms maar voor een korte tijd bewaard op een pakketpunt in de buurt, dank voor de moeite en opIettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
WC 2006/10 + EC 2008
Merk
Panini
Object
3 originele boxjes met 3 lege albums
Staat
Nieuwstaat
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen