Panini - Voetbal 83 - Nederlandse competitie - Compleet album

Omschrijving
Panini - Voetbal 83 - Nederlandse competitie - Compleet album
In zeer mooie staat - Rookie Marco van Basten

Een compleet album van Voetbal 83, het zesde album van de Nederlandse competitie van Panini.

Dit album is na 37 jaar nog zeer mooi bewaard gebleven, het zit zeer stevig in de niet en de algehele indruk is prima, de belangrijkste kanttekening: wat je niet goed kunt zien op de foto's, is dat het album een stuk dikker is dan gebruikelijk. Het lijkt erop dat stickers in hun geheel erin gelijmd zijn, of dat er knipstickers uit een ander album gebruikt zijn. Het is in ieder geval moeilijker te zien dan te voelen, maar alle plaatjes zijn origineel.

Het album is onbeschreven en heeft verder geen schade of zware gebruikssporen.

Bij Ajax zit de beroemde rookie sticker van Marco van Basten (in deze editie wordt hij nog Mark genoemd).

Ajax werd kampioen, in het album spelers als S Lerby, W Kieft, J OIsen, H Stevens, R Gullit, F Rutten, T Snelders, M v Geel, W v Hanegem (dit was dan echt zijn Iaatste jaar), M Haar, R Koeman, E Koeman en nog diverse anderen.

Bekijk de foto's van het kavel met aandacht voor een eigen indruk van het geheel, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met veel zorg worden verpakt om de kans op een beschadiging tot een minimum te beperken, door het eerst in een stuk noppenfolie te wikkelen, en daarna in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket voor Nederland en voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de compIete waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op z’n laatst pIaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er gelden voordelige gecombineerde verzendkosten in het gevaI van het winnen van meerdere kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht daarom s v p even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Afwezig voor enkele dagen door vakantie of omstandigheden, laat het even weten na het betalen a j b, houd de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie m b t wanneer het pakket wordt bezorgd: in het geval van een misIukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd vastgehouden op een afhaalpunt in de buurt, dank aIvast voor de moeite en voor de opIettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Voetbal 83 - Nederlandse competitie
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
In zeer mooie staat
extra‘s
Rookie Marco van Basten
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen