Panini - Euro 2020 Preview - Compleet album

Omschrijving
Panini - Euro 2020 Preview - Compleet album
Topstaat - Onbeschreven - Beperkt beschikbaar

Panini: een compleet album van Euro 2020 Preview.

Dit is het album dat gemaakt werd voor het Europees Kampioenschap van dit jaar, dat met een jaar uitgesteld is, in het album zitten de stickers van de spelers alle landen die zich al hadden geplaatst, het gaat om de oranje versie met 528 stickers, achterin het album staan teamfoto's van de landen die zich nog kunnen plaatsen, maar dit zijn geen stickers.

Dit album is slechts beperkt beschikbaar (geweest), voor het komende jaar zal een andere, definitieve editie worden uitgebracht.

Het aIbum is in topstaat, volledig als nieuw, en met keurig ingeplakte plaatjes, het album zit uitstekend in de niet, Er is nergens op of in het album geschreven, strakke, pIatte pagina's, dus zeker een bewaarexemplaar voor veeleisende verzamelaars, bij elk land is een sterspeler gekozen die wordt gehighlight als foil sticker, de emblemen van de landen zijn ook foils.

Met in het album veel topspelers van de huidige grote competities in Europa zoals o m C Ronaldo, E Hazard, K Debruyne, M Depay, G Wijnaldum, H Kane, K Walker, M Rashford, D Vida, L Modric, S Kjaer, K Dolberg, D Alaba, N Chadli, A WitseI, R Lukaku, D de Gea, A Morata, J Alba, P Pogba, N Kante, B Matuidi, H Lloris, V van Dijk en nog tal van anderen.

Bekijk vooral goed de foto's van het kavel voor een eigen indruk van alles, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel gefotografeerd, het object wordt met de uiterste zorg verpakt om de kans op eventuele schade tot een minimum te reduceren, door het te wikkelen in bubbeIfolie, en vervolgens wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van het kavel is middels aangetekend postpakket, zowel binnen Nederland als daarbuiten, en met een verzekering die de waarde dekt. Verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen 3 werkdagen na de ontvangst van de betaling, en er zijn gunstige verzendkosten bij winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, indien van toepassing wordt het aanvulIend verzekerd voor het bedrag van het hoogste bod.

Houd nadat de verzendcode verstrekt is deze goed in de gaten a u b, zo kan voorkomen worden dat het pakketje onnodig retour wordt gezonden. Soms is er slechts een bezorgmoment en daarna ligt het nog korte tijd op een ophaalpunt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Aantal dubbele kaarten / stickers
0
Teema/Sarja
Euro 2020 Preview
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Topstaat
extra‘s
Onbeschreven - Beperkt beschikbaar
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen