MG - B Sebring Evocation - 1966

Omschrijving
MG - B Sebring Evocation - 1966
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 9000 mi

1966 MG B, rechtsgestuurd, met hardtop, replica van het Sebring racemodel, geregistreerd in Spanje als een historisch voertuig.

Vezeldelen voor en achter. De originele bumpers hebben verslechterd chroom (zie foto's) en worden ook meegeleverd.

De auto heeft de volgende uitrusting: Bilstein ophanging, nieuwe schokdempers en veren. De originele volledige ophanging zal ook geleverd worden. PECO uitlaat, nieuwe spruitstukken en uitlaatlijn. Nieuwe benzinetank en brandstofleiding. Facet racing benzinepomp met brandstofdrukregelaar.

Mechanisch perfect en gecontroleerd. Wat betreft cosmetische gebreken zijn er 2 krassen op de achterkant, veroorzaakt bij het verwijderen van de hardtop. De auto heeft ook enkele kleine roestplekken op de voorschermen (zie foto's). Onderzijde in goede staat.

De auto heeft leren stoelen, vele extra's, boekjes, gereedschappen, etc. Momenteel met een verlopen ITV (Spaanse keuring) omdat hij niet gebruikt wordt. Het voertuig staat in Torremolinos, Málaga, Spanje.

Kavelgegevens
Merk
MG
Model Type
B Sebring Evocation
Jaar
1966
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
9000 mi
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
110
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen