Michael Eisner - Gesigneerde foto + visitekaartje - Voormalig CEO Disney + Disneyland porselein bord - Eerste druk - (1960/1980)

Omschrijving
Michael Eisner - Gesigneerde foto + visitekaartje - Voormalig CEO Disney + Disneyland porselein bord - Eerste druk - (1960/1980)
Disney/ Michael D. Eisner - Nieuwstaat - 3 Foto gesigneerd + visitekaart + poseleinen bordje

Grote foto van "Michael D. Eisner" origineel gesigneerd. 25,5 cm x 20,5 cm.
Voormalig CEO van Disney. "inclusief een origineel visitekaart" in de jaren 80 geschonken inculsief de gesigneerde foto aan een hoge militair in de Europese top, deze persoon had tientallen foto's gesigneerd van Europese leiders uit de jaren 80/90, ook die van Ronald Reagan zat erbij. IK kon deze overnemen met garantie dat de handtekening echt is. ( Lees onder verder over Eisner zijn inbreng bij Disney ).

In onze Legend Library, kan het verhaal van Disney's America niet worden verteld zonder "Michael D. Eisner" Eind jaren '80 was Eisner de nog bij de frisse CEO aan het roer van Disney, en in zijn eerste decennium waren de zaken op een rijtje. Hij transformeerde langzaam maar zeker de vermoeide en levenloze Walt Disney-producties van de jaren '70 in de moderne Walt Disney Company die we vandaag de dag kennen, waarbij hij media-dochterondernemingen verzamelde en de Disney Renaissance in theaters begon. .Bekend is dat Eisner's grootste project voor Disney Parks de opening was van de Disney-MGM Studios - een park dat zou inspelen op de interesses en ervaringen van Eisner als de voormalige CEO van Paramount Pictures.

Een prachtig origineel porseleinen bord van Disneyland Amerika uit de jaren 60 nergens een beschadiging en nog bijna nieuwstaat, de afbeelding is in bijna nieuwstaat.
Afmeting is 24 cm doorsnee, leuk zijn ook de mooie rasters aan de buitenrand.

Wordt aangetekend en verzekerd verzonden

Kavelgegevens
Object
Foto gesigneerd + visitekaart + poseleinen bordje
Aantal items
3
Taal
Engels
Serie
Michael Eisner
Titel
Gesigneerde foto + visitekaartje - Voormalig CEO Disney + Disneyland porselein bord
Jaar: oudste object
1960
Jaar meest recente item
1980
Staat
Nieuwstaat
Druk
Eerste druk
Tekenaar
Disney/ Michael D. Eisner
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen