Philippe Starck - Kartell - Stoel (2) - Hi-glob

Omschrijving
Philippe Starck - Kartell - Stoel (2) - Hi-glob
Italië - Na 2000 - Aluminium, Plastic

Kartell Dr. Glob is ontstaan vanuit het idee om verschillende materialen te verenigen om een betere structurele stabiliteit en een vernieuwende projectaanpak te verkrijgen door te spelen met het contrast tussen dikte en lichtheid.
Touch, ondoorzichtigheid en dikte van de zitting maken van Dr. Glob een ware stijlmeester. De zitting is vervaardigd met een speciale plastic compound die aan de stoelen een warm en vol, ondoorzichtig en zacht aspect geeft. Het gebruikte materiaal is volledig gekleurd om op die manier een hoge weerbaarheid tegen slijtage, een optimale levensduur en ook gebruik buitenshuis te garanderen.
Alle Dr. Glob-stoelen kunnen op elkaar gestapeld worden. De familie bestaat uit twee modellen: Kartell Dr. Glob, stoel met stalen rugleuning die de structuur van de steunende achterpoten verlengt; Kartell Hi-Glob, een kruk met stalen rugleuning die verbonden is met de dragende structuur van hetzelfde materiaal.

Kavelgegevens
Aantal items
2
Object
Stoel
Materiaal
Aluminium, Plastic
Ontwerper / Kunstenaar
Philippe Starck
Fabrikant / Merk
Kartell
Model / Naam
Hi-glob
Stijl
Ontwerp
Geschatte periode
Na 2000
Land van herkomst
Italië
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Afmetingen
87×46×46 cm
Gewicht
11 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen