Antonio Citterio & Toan Nguyen - Kartell - Bureaustoel, Stoel - Spoon Chair

Omschrijving
Antonio Citterio & Toan Nguyen - Kartell - Bureaustoel, Stoel - Spoon Chair
Italië - 2000-present - PP

Nieuw in de doos! Nieuwprijs €567,-

In één stuk gegoten light office bureaustoel op wieltjes. Spoon Chair is het resultaat van een ultrainnovatief productieproces. De innovatieve spuitgiettechnologie met twee componenten, op basis waarvan deze stoel werd gemaakt, zorgt voor een “gelaagd” effect.

Twee verschillende soorten thermoplastische materialen worden tegelijk gegoten, een voor het esthetische aspect (buitenkant), het andere met een sterke mechanische weerstand (binnenkant); beiden zorgen ervoor dat de Spoon Chair hoogtechnologische eigenschappen heeft en zeer flexibel is dankzij een eenvoudig personaliseerbare consistentie die zich aanpast aan het gewicht van de persoon die erop zit. De handgreep die het mechanisme regelt is gebruiksvriendelijk en geïntegreerd in het onderstel waardoor ze volledig verborgen is zodat de welvingen één lijn vormen.

De Kartell Spoon Chair is verstelbaar in zithoogte van 45 tot 54 cm. De stoel is gemaakt van in de massa getinte polypropileen en weegt 12 kg.

Kavelgegevens
Object
Bureaustoel, Stoel
Materiaal
PP
Ontwerper / Kunstenaar
Antonio Citterio & Toan Nguyen
Fabrikant / Merk
Kartell
Model / Naam
Spoon Chair
Stijl
Ontwerp
Geschatte periode
2000-present
Land van herkomst
Italië
Staat
Als nieuw - ongebruikt
Afmetingen
76×56×56 cm
Gewicht
12 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen