Volkswagen - T1 - SAMBA - 23 Window - NO RESERVE - 1974

Omschrijving
Volkswagen - T1 - SAMBA - 23 Window - NO RESERVE - 1974
Bevindt zich in: Nederland - With Brazilian registration - 69809 km - 4 - Redelijke conditie: Mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.

Graag stel ik u voor aan deze Volkswagen T1 bus, in populaire 23 window SAMBA uitvoering. Natuurlijk met de authentieke openslaande “Safari Windows”. Gedurende de Corona periode is deze bus geïmporteerd met het idee deze helemaal op te gaan knappen. Helaas kan ik zelf de tijd niet vinden en daarom bied ik deze SAMBA te koop aan (het is geen originele SAMBA).

Deze Volkswagen Kombi heb ik in Belo Horizonte (Brazilië) gevonden en naar Nederland geïmporteerd. Bij aankomst werkten de motor en remmen niet goed, deze zijn nagelopen. Het busje start nu weer prima. Remmen werken, moeten nog wel exact afgesteld worden.

In Brazilië hebben wij volledig nieuwe stoelbekleding bijbesteld en deze is ook geplaatst. Nieuwe bekleding van de voorstoelen en de achterbanken in prachtig grijs kunstleer (zitten zelfs nog in plastic). Nieuwe deurpanelen zijn geplaatst. Foto's zeggen genoeg.

De lak van de T1 bus is niet heel goed; heeft juist veel patina en uitstaling. Geen grote deuken of krassen, wij vonden het juist mooi zo. De azuurblauwe kleur trekt veel bekijks in combinatie met lotus witte dak en chromen siertrim.

Het onderstel, de assen en elektra dienen nog gecheckt te worden en er zal hier en daar iets gelast moeten worden. De white walls op de banden geven deze SAMBA een coole look. Natuurlijk heeft dit bijna 50-jarige busje gebruikerssporen. Het busje heeft vooral TLC (tender love and care) nodig. Een ding is zeker: knap hem op en met deze bus zal je veel positieve aandacht trekken.

De bus is geïmporteerd naar Nederland (bezit nog het Braziliaanse kenteken). Alle import heffingen zijn uiteraard betaald en de Braziliaanse kenteken papieren en Customs papieren worden bijgeleverd. Een aankoopnota met alle nummers worden bijgeleverd zodat het busje in de toekomst op kenteken gezet zou kunnen worden. Zoals aangegeven moet de bus nagekeken en waar nodig gerepareerd worden. Het busje wordt dan ook "as is" verkocht en bij een particuliere koop is geen garantie van toepassing.

Wij adviseren het busje vooraf te bekijken voordat een bieding wordt uitgebracht. Het is een NO RESERVE veiling; het busje gaat naar de hoogste bieder. Graag ophalen binnen 14 dagen na de veiling. Wij wensen u veel plezier bij het bieden op dit busje.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
T1 - SAMBA - 23 Window - NO RESERVE
Jaar
1974
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
SAMBA 23 window
Afgelezen kilometerstand
69809 km
Registratiepapieren
With Brazilian registration
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw, Wit
Paardenkracht
44
Cilinderinhoud
1500
Overeenkomende nummers
Onbekend
Overeenkomende kleuren
Onbekend
Serviceboekje/geschiedenis
Nee
Geldige APK
Nee
Chassisnummer
BH343823REM
Staat (lak en carrosserie)
4 - Redelijk: deuken, krassen en carrosseriepanelen die mogelijk moeten worden vervangen. Onderdelen kunnen stuk zijn en ontbreken.
Staat (interieur)
2 - Zeer goed: schoon, met minimale slijtage. Kan vervanging van kleine ontbrekende of kapotte onderdelen vereisen.
Staat (chassis en onderkant)
4 - Redelijk: frame/chassis heeft misschien gerepareerde of niet-gerepareerde schade. Vertoont overmatige slijtage/roest en vereisd werkzaamheden of vervanging van onderdelen.
Conditie (mechanisch)
4 - Redelijk: kan mechanische schade hebben. Motor en/of transmissie zijn mogelijk in slechte staat.
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke conditie: Mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen