Saab - 96 V4 - 1970

Omschrijving
Saab - 96 V4 - 1970
Bevindt zich in: Nederland - met Belgisch kenteken - 54048 km - 4 - Redelijke conditie: Mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.

Deze leuke Saab 96 is precies in de goede uitvoering, dus met de mooie chrome bumpers, de fijne V4 motor, en met talloze details. Het bouwjaar is mei 1970, en hij is een tijdje niet meer gebruikt. De motor loopt, en hij is redelijk rijdbaar, maar een service beurt is aan te raden, natuurlijk net als bij iedere gebruikte auto.
Met Belgische afgemelde registratie, en indien gewenst kan zonder meerprijs de auto worden geleverd met EU-export documenten zodat een buitenlandse koper de Saab eenvoudig kan laten registreren.
Een leuke, complete auto met heel veel uitstraling, helaas is de lak in minder mooie staat, advies is om bij te spuiten / over te spuiten.

Motor: de befaamde, originele FORD 4 cilinder V-motor, met het bijzondere fluitende geluid, 1498 cc, 65 pk. Gekoppeld aan een handgeschakelde vierversnellingsbak, met stuurbediening.

Voorzien van leuke details, zoals de mooie verbrede velgen, maar een set originele Saab stalen velgen wordt meegeleverd, het bijzondere dashboard enzovoort.

Let wel, het is wel een opknapper, er zit dus werk aan!

Kortom een zeer mooie oldtimer die alleen maar in waarde zal stijgen!

De auto staat in Hengevelde Nederland.

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen, ook nu, vanwege de corona-crisis is wereldwijd bezorgen geen enkel probleem omdat het transport door een professionele transporteur gebeurt.

Kavelgegevens
Merk
Saab
Model Type
96 V4
Jaar
1970
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
54048 km
Registratiepapieren
met Belgisch kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
65
Cilinderinhoud
1498
Overeenkomende nummers
Onbekend
Overeenkomende kleuren
Ja
Serviceboekje/geschiedenis
Nee
Geldige APK
Nee
Staat (lak en carrosserie)
4 - Redelijk: deuken, krassen en carrosseriepanelen die mogelijk moeten worden vervangen. Onderdelen kunnen stuk zijn en ontbreken.
Staat (interieur)
4 - Redelijk: heeft sporen van overmatige slijtage. Kan brandplekken, sneden, scheuren en niet-verwijderbare vlekken hebben.
Staat (chassis en onderkant)
4 - Redelijk: frame/chassis heeft misschien gerepareerde of niet-gerepareerde schade. Vertoont overmatige slijtage/roest en vereisd werkzaamheden of vervanging van onderdelen.
Conditie (mechanisch)
4 - Redelijk: kan mechanische schade hebben. Motor en/of transmissie zijn mogelijk in slechte staat.
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke conditie: Mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen