Alice Mariën (1929-2017) - Impressionistisch stilleven

Omschrijving
Alice Mariën (1929-2017) - Impressionistisch stilleven
Aquarel - Handgesigneerd - 2002

Impressionistisch stilleven van Alice Mariën (1929-2017). Met het werk wordt een leaflet van de kunstenaar meegestuurd (zie de laatste foto)

Materiaal: Olieverf op doek
Afmetingen: 80x100 cm

Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verstuurd.

Mariën heeft van jongs af aan al een fascinatie voor kunst en cultuur. Ze heeft haar opleiding genoten aan verschillende Belgische en Nederlandse Kunst Academies. Hiernaast heeft ze diverse reizen en intensieve studies gemaakt naar oude meesters en hun technieken. Ze heeft zich via haar opleidingen en zelfstudies gespecialiseerd in het impressionisme waarbij naakten, portretten en stillevens centraal stonden. In haar werk wordt op een dynamische manier gebruik gemaakt van kleur en lichtinval. De impressie en sfeer samen met het afgebeelde object in de gekozen kleurcombinaties vormen hiermee een mooi geheel. Ze onderscheid zich door kwalitatief hoogwaardige werken.

Haar werk is eerder geëxposeerd bij diverse tentoonstellingen en galeries binnen Nederland en België, en internationaal in vermoedelijk de UK en Duitsland

Kavelgegevens
Object
Schilderij
Kunstenaar
Alice Mariën (1929-2017)
Titel van kunstwerk
Impressionistisch stilleven
Periode
1980-1989
Jaar
2002
Techniek
Aquarel
Handtekening
Handgesigneerd
Totale afmetingen
80×100×3 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen