Charles Drelincourt - Het recht gebruyck Van des Heeren H. Avontmael, - 1685

Omschrijving
Charles Drelincourt - Het recht gebruyck Van des Heeren H. Avontmael, - 1685
Religie - Aantal: 1 - Anders - zie de beschrijving - Boek

Het recht gebruyck Van des Heeren H. Avontmael, Soo voor als na de Bedieninge. Bestaende in Meditatien, Gebeden en Danckseggingen, door C. Drelincourt, P. du Moulin, en andere Godts-geleerden. Item, De klacht van een swaermoedige Ziel over ‘t gebruyck van ‘t H. Avontmael, met een nevensgaende Troost, door S. Simonides. Als mede hoe nootsakelijck het H. Avontmael is, neffens een Belijdenisse des Geloofs, voor die haer tot het selve willen begeven. Noch is hier bygevoegt De Reyse na Beth-El, of het Huys Godts, zijnde innerlicke Zielbetrachtingen, die een yeder Geloovige ter Kerk gaende, en van daer komende.

(24) 276, 35 (1) p. Leer met 2 zilveren sloten, goud-op-snede, 12° 13 x 8 x 2,5 cm. (Latere band met een vernieuwde rug, titelpagina in nette kopie op oud papier afkomstig uit een andere uitgave, mist de titelprent en katern E, katern C is dubbel aanwezig en is op de plek van katern E gebonden. Geïllustreerd met 4 (van 5) gravures. De sloten zijn vervaardigd door André Compaert, ‘s-Gravenhage 1684-1689, waarbij de muiters van de sloten zijn vormgegeven in een hartmodel.)

Kavelgegevens
Object
Boek
Aantal boeken
1
Onderwerp
Religie
Auteur/ Illustrator
Charles Drelincourt
Boektitel
Het recht gebruyck Van des Heeren H. Avontmael,
Staat
Fraai
Publicatiejaar oudste item
1685
Druk
Eerste druk
Taal
Nederlands
Oorspronkelijke taal
Ja
Uitgever
Amsterdam, Jacobus Bouman
Band
Leder
Extra's
Anders - zie de beschrijving
Aantal pagina‘s.
300
Afmetingen
13×8 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen