Eetkamer stoel, Tafel (5)

Omschrijving
Eetkamer stoel, Tafel (5)
1950-1974 - Hout, Rozenhout

Mooie vintage eetkamer tafel met 4 stoelen. Gemaakt van palissander, de poten zijn massief en het blad van de tafel en de rugleuningen van de stoelen zijn gefineerd. De stoelen zijn bekleed met zwart skai / kunstleder. De tafel kan worden verlengd met twee extra tafelbladen. Deze kun je vrij eenvoudig in- en uit klappen. Het blade van de tafel heeft een fijne harde laklaag, dat is prettig in gebruik want hij is hierdoor minder kwetsbaar voor vlekken/kringen.

Afmetingen:
De tafel is 72 cm hoog, 140 cm lang en 109 cm breed.
Maximale lengte met de bijbladen 201 cm
Stoelen: 80 cm hoog, 45 cm breed, 44 cm diep. Zithoogte 49 cm.

De set verkeert in goede vintage staat met gebruikerssporen, passend bij de leeftijd. Zoals krasjes op het oppervlak, maar niets opvallend. De bekleding is in orde. 1 stoel heeft lichte schade gehad aan de fineer, en dit is goed gerestaureerd, te zien op de laatste foto.

Deze set kan worden afgehaald in Casteren (NL). Indien gewenst kunnen we deze set ook laten transporteren met een koeriersbedrijf binnen Europa, voor Nederland en België kunnen we gebruikmaken van brenger.nl. Prijsopgave tijdens of name veiling is mogelijk.

Kavelgegevens
Aantal items
5
Object
Eetkamer stoel, Tafel
Materiaal
Hout, Rozenhout
Stijl
Modern
Geschatte periode
1950-1974
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen