Kuifje (magazine) - Kuifje Verzameling nr. 2 (bundel) - Hardcover - Eerste druk - (1947)

Omschrijving
Kuifje (magazine) - Kuifje Verzameling nr. 2 (bundel) - Hardcover - Eerste druk - (1947)
Hergé, Jacobs, Cuvelier, Laudy e.v.a. - Goed (gerestaureerd) - 1 Album - Lombard

Kuifje - Verzameling 2 - Vlaams - hc - 1e druk - (1947)

Zeer zeldzaam en gezocht tweede verzamelalbum van het weekblad Kuifje. Bevat de volgende Kuifje weekbladen:

2de jaargang nr 7 (13 februari 1947) t/m 2de jaargang nr 23 (5 juni 1947)

In Goede tot Fraaie (zeer verzamelwaardige) staat. Heeft lichte slijtage- en ouderdomssporen op de covers, slijtage aan hoeken en randen. Dit is geheel normaal voor een boek van deze ouderdom.

Het album is geheel compleet en bevat alle bladzijden, Het heeft een zeer fraai en stevig boekblok, pagina’s zijn fris en niet gescheurd, er is niet in geschreven en heeft nauwelijks vlekjes op de pagina’s. Rug en schutbladen zijn in het verleden professioneel vervangen in de oorspronkelijke stijl en past prachtig tussen uw huidige collectie Kuifje Verzameling-bundels. Album ligt mooi vlak en het boekblok hang zeer stevig in de kaft.

Verzamelalbum bevat tal van prachtige covers van Hergé, EP Jacobs, Cuvelier, Laudy, Martin e.d. Bevat verhalen zoals Kuifje en de Zonnetempel, Blake en Mortimer Het geheim van de Zwaardvis, Kapitein Haddock / Majoor Wings vertelt en vele vele andere parels uit de Gouden periode van de Vlaamse strip. Een must voor iedere verzamelaar.

Let op: Het album is zorgvuldig bekeken voor het hier is aangeboden maar kan desondanks een vouwtje, scheurtje of vlekje hebben, iets in geschreven staan of andere kleine onrechtmatigheden bevatten. Zie foto's voor een eigen indruk.

Wordt zeer zorgvuldig verpakt en met track en trace verzonden

Kavelgegevens
Object
Album
Aantal items
1
Serie
Kuifje (magazine)
Titel
Kuifje Verzameling nr. 2 (bundel)
Jaar oudste item
1947
Druk
Eerste druk
Binding/band
Hardcover
Uitgever
Lombard
Tekenaar
Hergé, Jacobs, Cuvelier, Laudy e.v.a. - Goed (gerestaureerd)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen