Kearon, Edward - Originele, halve pagina - Archie, de man van Staal - Crime Buster - (1965)

Omschrijving
Kearon, Edward - Originele, halve pagina - Archie, de man van Staal - Crime Buster - (1965)
Zeer Fraai - 1 Originele tekening(en) - Formaat: 42 x 29 cm.

Originele halve pagina getekend door Edward Kearon. Zwart/witte inkttekening van robot Archie, de man van staal. Gepubliceerd in de Lion. De halve pagina werd meestal gebruikt als er maar weinig plaats was voor een hele pagina of als opvulling. De pagina's zijn meestal openings- of slotpagina's. Zeer gedetailleerd getekend. De pagina is in goede staat, soms met wat residu resten van tape. Tekenwerk van zeer grote kwaliteit door Edward Kearon!

Formaat van de pagina is 42 x 29 cm. Zeer gedetailleerd getekend.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 2 maart. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de feestdagen en de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!

Kavelgegevens
Object
Originele tekening(en)
Aantal items
1
Serie
Kearon, Edward
Titel
- Originele, halve pagina - Archie, de man van Staal - Crime Buster
Jaar: oudste object
1965
Staat
Zeer Fraai
Uitgever
Formaat: 42 x 29 cm.
Tekenaar
Kearon, Edward
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen