Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 45710319

Verkocht
Enicar - Sherpa 600 Date - 314962 - Heren - 1960-1969
Eindbod
€ 220
159 weken geleden

Enicar - Sherpa 600 Date - 314962 - Heren - 1960-1969

Fraaie Enicar Sherpa 600 date. Een veel-gezocht horloge uit de jaren ‘60. De stalen kast is zo’n 34mm, zonder kroon gemeten. De wijzerplaat is fraai en heeft een “sunburst”-effect. Opgelegde zilveren indexen en wijzers. De minuten-wijzer is ooit vervangen en heeft een andere kleur lumen. Op zich een leuk detail. De -rode- datum staat op “3u”. Deze verstelt op de wijzers. De caseback is nog redelijk scherp en heeft het Enicar Sea-Pearl-logo en veel tekst....o.a...”brevet , 140/013, ultrasonic etc...” Het uurwerk is een handgewonden caliber AR1141 van Enicar. Deze ziet er goed uit en loopt prima op tijd. De service-geschiedenis is echter onbekend. Overall is het een nette, vintage Enicar met wat lichte gebruikssporen- krasjes etc op de caseback..-.en een nette, nieuwe lederen 18mm band. Geschikt voor een pols tot zeker 21cm. Optisch 8/10 en mechanisch prima in orde. Kijkt u zelf goed naar de vele foto’s. Alleen het horloge wordt geleverd. NO RESERVE ! Kortom....fraaie, verzamelwaardige Enicar Sherpa 600 date uit de vervlogen jaren ‘60. Een nette, vintage dresswatch van kwaliteit! Uiteraard wordt dit item goed verpakt en aangetekend-verzekerd-verzonden.

Nr. 45710319

Verkocht
Enicar - Sherpa 600 Date - 314962 - Heren - 1960-1969

Enicar - Sherpa 600 Date - 314962 - Heren - 1960-1969

Fraaie Enicar Sherpa 600 date. Een veel-gezocht horloge uit de jaren ‘60. De stalen kast is zo’n 34mm, zonder kroon gemeten. De wijzerplaat is fraai en heeft een “sunburst”-effect. Opgelegde zilveren indexen en wijzers. De minuten-wijzer is ooit vervangen en heeft een andere kleur lumen. Op zich een leuk detail. De -rode- datum staat op “3u”. Deze verstelt op de wijzers.
De caseback is nog redelijk scherp en heeft het Enicar Sea-Pearl-logo en veel tekst....o.a...”brevet , 140/013, ultrasonic etc...”
Het uurwerk is een handgewonden caliber AR1141 van Enicar. Deze ziet er goed uit en loopt prima op tijd. De service-geschiedenis is echter onbekend.
Overall is het een nette, vintage Enicar met wat lichte gebruikssporen- krasjes etc op de caseback..-.en een nette, nieuwe lederen 18mm band. Geschikt voor een pols tot zeker 21cm.
Optisch 8/10 en mechanisch prima in orde.
Kijkt u zelf goed naar de vele foto’s.
Alleen het horloge wordt geleverd.

NO RESERVE !

Kortom....fraaie, verzamelwaardige Enicar Sherpa 600 date uit de vervlogen jaren ‘60. Een nette, vintage dresswatch van kwaliteit!

Uiteraard wordt dit item goed verpakt en aangetekend-verzekerd-verzonden.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object