Braun - PS500 by Dieter Rams - Draaitafel

Omschrijving
Braun - PS500 by Dieter Rams - Draaitafel
Uitstekend - Aantal items: 1 - Inclusief: Draaitafel - Originele gebruikershandleiding

Wie bij het merk Braun denkt aan huishoudelijke apparatuur zal zich misschien verbazen dat het ook actief is in de high-end audio markt. Onder leiding van industrieel ontwerper Dieter Rams werden vele iconische en revolutionaire audioproducten op de markt gebracht, waaronder deze PS500 draaitafel.

Een prachtig minimalistisch en functioneel ontwerp, dat zeer robuust is uitgevoerd. De speler is bijna volledig uit metaal vervaardigd, heeft een platter van 3kg en weegt in totaal maar liefst 12.6kg.

Ook op technisch gebied is dit een bijzondere draaitafel. De platter en toonarm zijn olie gedempt, en de aandrijving is een combinatie van idler drive en snaar-aandrijving. Dit zorgt er voor dat trillingen van buitenaf weinig invloed op het geluid hebben.

Snelheden: 16, 33, 45, 78 rpm
Afmetingen: 430 x 320 x 170 mm

Voorzien van nieuwe snaar. De speler is verder in nette en goedwerkende staat. Inclusief originele gebruiksaanwijzing (in het Duits).

Wordt deskundig ingepakt en verzekerd verzonden.

Kavelgegevens
Merk
Braun
Model
PS500 by Dieter Rams
Meerdere modellen
Nee
Type apparatuur
Draaitafel
Staat
Uitstekend
Aantal items
1
Omvat
Originele gebruikershandleiding
Serienummer
052266
Gewicht
12,6 kg
Getest en werkend
Tested and working/playable
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen