Maarten Baptist - Maarten Baptist - Bestek (42) - OUTLINE cutlery

Omschrijving
Maarten Baptist - Maarten Baptist - Bestek (42) - OUTLINE cutlery
Nederland - Na 2000 - Staal (roestvrij)

42 delige roest vast stalen bestek set in titanium gecoat zwarte uitvoering. Set bestaat uit 6 x Tafel Vork, Tafel Mes, Tafel lepel, Vis mes, Klein Vorkje, Klein Mesje en Klein Lepeltje. Bestek is ontorpen en geproduseerd door Nederlandse ontwerper Maarten Baptist. Bestek word ook geproduseerd in glimmend roest vast staal, mat geschuurd en regenboog finish naas deze glimmende zwarte uitvoering.

Maarten Baptist is een liefhebber van het ontwerpen van bestek: “Het ontwerpproces is ingewikkeld omdat alle elementen in balans moeten zijn, daarom zitten er veel iteraties in het ontwerp. De productie is omslachtig aangezien er voor elke bocht een mal is. Maar ik ben nog steeds dol op het ontwerpen van bestek. Het is het allemaal waard, want besteksets blijven in de familie. "

Maarten Baptist ontwierp de Outline Cutlery als zijn afstudeerproject van Design Academy Eindhoven. Hij had een diner met vrienden in gedachten voor wie hij iconische gereedschappen wilde ontwerpen. Zijn eerste schetsen bestonden uit zeven sets. Elke set zou een van zijn vrienden kenmerken. Ten slotte studeerde hij af met één set die ieders persoonlijkheid belichaamt ...

Kavelgegevens
Aantal items
42
Object
Bestek
Materiaal
Staal (roestvrij)
Ontwerper / Kunstenaar
Maarten Baptist
Fabrikant / Merk
Maarten Baptist
Model / Naam
OUTLINE cutlery
Stijl
Modern
Geschatte periode
Na 2000
Land van herkomst
Nederland
Staat
Als nieuw - ongebruikt
Afmetingen
210×20×3 mm
Gewicht
2 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen