NSU - Ro80 - 1976

Omschrijving
NSU - Ro80 - 1976
Bevindt zich in: Nederland - met Duits kenteken - 31053 km - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Deze NSU Ro80 heeft de fabriek verlaten in 1976.

De auto heeft de grotere achterlichten en nieuwe type bumpers wat kenmerkend is voor de laatste bouwjaren van dit bijzondere model NSU. De vorige eigenaar kocht de auto in een rijdende staat en zette de auto in zijn garage om deze naar nieuwstaat te restaureren. Daar heeft ie echter jaren gestaan, totdat duidelijk werd dat de tijd ontbrak en werd de auto verkocht.

De carrosserie en interieur verkeren beide in een redelijke staat en verdienen weinig aandacht. Aan de kriksteunen ( een bekende plek bij de Ro80) moet minimaal laswerk worden verricht, maar dat is ook het enige wat aan de bodem moet gebeuren. De deuren zijn bovenop en aan de onderkant goed en ook de schermen (randen) verkeren in een goede staat.

De motor is van het laatste betere type, liep prima bij het wegzetten, is los en staat in de conserveringsolie. Deze Ro80 vormt qua carrosserie een uitstekende basis voor een restauratie en zal redelijk snel tot een goed rijdend exemplaar kunnen worden teruggebracht. De auto staat in Nederland (Bussum), maar heeft Duitse papieren. De Ro80 is een zeldzame verschijning en stijgt in waarde.

Het is raadzaam om de NSU eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki

Kavelgegevens
Merk
NSU
Model Type
Ro80
Jaar
1976
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
31053 km
Registratiepapieren
met Duits kenteken
Transmissie
Semi-automaat
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
115
Cilinderinhoud
998
Overeenkomende nummers
Ja
Overeenkomende kleuren
Ja
Serviceboekje/geschiedenis
Nee
Geldige APK
Nee
Staat (lak en carrosserie)
4 - Redelijk: deuken, krassen en carrosseriepanelen die mogelijk moeten worden vervangen. Onderdelen kunnen stuk zijn en ontbreken.
Staat (interieur)
3 - Goed: vertoont normale sporen van gebruik en slijtage. Mogelijk moeten onderdelen worden gerepareerd of vervangen
Staat (chassis en onderkant)
4 - Redelijk: frame/chassis heeft misschien gerepareerde of niet-gerepareerde schade. Vertoont overmatige slijtage/roest en vereisd werkzaamheden of vervanging van onderdelen.
Conditie (mechanisch)
4 - Redelijk: kan mechanische schade hebben. Motor en/of transmissie zijn mogelijk in slechte staat.
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen