Jovan Srijemac - Full of sweet lips

Omschrijving
Jovan Srijemac - Full of sweet lips
Acrylverf op doek - Handgesigneerd - Origineel uit studio JovanArt - 2021

Origineel , uniek abstract expressionistisch werk , close – up lips , van Nederlandse professionele contemporary artist Jovan Srijemac (1962). Werk is geschilderd in een expressionistisch stijl ,dikke lagen verf , met pallet mes en verf is met veel dynamiek op doek angebracht . Deze werk past goed in een moderne Interieur of kantoor ruimte . Conditie werk is uitstekend (nieuw), gevernist , en met certificaat van echtheid.
'' De chaos van ideeën die in mijn hoofd zijn ontstaan, de innerlijke beroofde energie, wil dat ,als een vulkaan, naar buiten komt en zo een explosie wordt en een symfonie van kleuren op het canvas , omlijst met materie, figuren, gezichten of een abstract compositie.
Uit het onbewuste, vaak chaotische en explosieve aanbrengen van verf op het doek, ontstaan: in het begin ongeplande figuren, objecten, portretten of een abstract compositie. Zoals bij de ongeplande conceptie van een kind : geboorte, opgroeien, tot persoonlijkheidsvorming en zijn leven. Vaak ongepland verwekt, we zijn geboren, groeien op , en we zijn allemaal ingelijst in het lichaam, ons frame, maar elk is uniek op zijn eigen manier. ''

Kavelgegevens
Object
Schilderij
Kunstenaar
Jovan Srijemac
Titel van kunstwerk
Full of sweet lips
Techniek
Acrylverf op doek
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2021
Periode
2010-heden
Editie
Origineel uit studio JovanArt
Staat
In uitstekende staat
Totale afmetingen
70×2×80 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen