Porsche - 924 - 1978

Omschrijving
Porsche - 924 - 1978
Bevindt zich in: Nederland - met Belgisch kenteken - 63000 km - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Porsche 924 voor restauratie. Carrosserie en vloer is hard, geen rotte plekken. Goede basis voor restauratie. Inclusief extra compleet motorblok en extra versnellingsbak. Heeft Belgische inschrijving (documenten). Deze auto heeft jaren droog in een garage gestaan, de carrosserie wijst geen door-roestingen op. De lak is niet erg mooi maar kan ermee door, is dus niet professioneel gespoten. Ook zijn er lijsten meegespoten welke het beste weer zwart gemaakt kunnen worden.

De originele kleur van de auto is vermoedelijk rood. De voor-bumper dient opnieuw recht gemonteerd te worden want deze hangt nu wat scheef. Momenteel zit er slechts een onderblok in de auto, echter is er dus een complete andere motor bij. En nog een extra versnellingsbak. Het interieur is redelijk compleet en de stoelen zijn nog goed, het dashboard is nog in zeer nette staat met een slechts klein scheurtje wat bijna standaard is bij de Porsche's. De hemelbekleding dient vervangen te worden.

Elektra, remmen en verlichting hebben we niet kunnen testen omdat de auto niet lopend is. Ook zullen de remmen gecontroleerd moeten worden. Er is geen historie of boekjes aanwezig, enkel de Belgische Inschrijving (kenteken). Zoals wij zien is de auto redelijk compleet, echter kan het zijn dat er nog wat dingen missen. Kortom dus een auto die dus als goede basis dient voor een restauratie, ideaal voor de thuis-klusser. Deze 924's stijgen momenteel flink in waarde.

De auto kan op afspraak bekeken worden in Buchten (NL).

Kavelgegevens
Merk
Porsche
Model Type
924
Jaar
1978
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
63000 km
Registratiepapieren
met Belgisch kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Geel
Paardenkracht
125
Cilinderinhoud
1960
Overeenkomende nummers
Ja
Overeenkomende kleuren
Nee
Serviceboekje/geschiedenis
Nee
Geldige APK
Nee
Staat (lak en carrosserie)
4 - Redelijk: deuken, krassen en carrosseriepanelen die mogelijk moeten worden vervangen. Onderdelen kunnen stuk zijn en ontbreken.
Staat (interieur)
4 - Redelijk: heeft sporen van overmatige slijtage. Kan brandplekken, sneden, scheuren en niet-verwijderbare vlekken hebben.
Staat (chassis en onderkant)
4 - Redelijk: frame/chassis heeft misschien gerepareerde of niet-gerepareerde schade. Vertoont overmatige slijtage/roest en vereisd werkzaamheden of vervanging van onderdelen.
Conditie (mechanisch)
4 - Redelijk: kan mechanische schade hebben. Motor en/of transmissie zijn mogelijk in slechte staat.
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen