Corgi - 1:43 - Chipperfields Scammel Menagerie in OVP met originele dieren + Scammel Kraanwagen zonder OVP. - Beide voertuigen in Nieuwstaat.

Omschrijving
Corgi - 1:43 - Chipperfields Scammel Menagerie in OVP met originele dieren + Scammel Kraanwagen zonder OVP. - Beide voertuigen in Nieuwstaat.
Nieuwstaat - In gedeeltelijk originele verpakking

Scammel Manegerie met 2 Tijgers, 2 Leeuwen en Moeder- met Baby beer. Origineel en gegoten. Oplegger ontkoppelt bij het neerlaten van de steunpoten. Kooien voorzien van spanbanden. Decals zijn perfect. Alles in nieuwstaat.

Scammel kraanwagen. Opwindmechanisme en verstelhaak werken perfect, Kraanmast is kaarsrecht. Gewoon alles in nieuwstaat.

Doos van Manegerie heeft enkele opslag sporen. 1 Flapje heeft aan de binnenkant een plakbandje. Boven op de doos van het doorzichtige plastic ontbreekt een klein driehoekje.

Een schitterende combinatie, moeilijk om afscheid van te nemen. Het geheel wordt speciaal verpakt in een dubbelwandige doos; aangetekend, verzekerd en met T&T verzonden.

Kavelgegevens
Aantal items
2
Merk
Corgi
Schaal
1:43
Merk/Model Type
Chipperfields Scammel Menagerie in OVP met originele dieren + Scammel Kraanwagen zonder OVP.
Aanvullende Informatie
Beide voertuigen in Nieuwstaat.
Model
Vrachtwagen
Kleur
Blauw en Rood
Materiaal
Gegoten
Staat
Nieuwstaat
Verpakking
In gedeeltelijk originele verpakking
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen