Nr. 47189521

Verkocht
Citroën - B12 Pick-up - 1926
Eindbod
€ 8,700
155 weken geleden

Citroën - B12 Pick-up - 1926

Leuk he, deze schitterende Citroen B12 Pick-up van bouwjaar 1926, in rijdbare toestand. Hij is vrijgesteld van APK, en inmiddels maar liefst 95 jaar oud (!!) De auto is in 1993 naar Nederland gekomen en heeft dus een Nederlandse registratie, en kan op wens en zonder extra kosten met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Pick-Up gemakkelijk kan registreren. RDW heeft als opmerking op het kentekenbewijs aangegeven dat vanwege de zwakke originele verlichting niet mag worden gereden in situaties waarbij het voeren van verlichting verplicht is, alsmede dat de laadbak niet voor zware lasten gebruikt mag worden. De autoheeft tal van leuke details, zoals bijvoorbeeld het gaspedaal dat niet zoals nu gebruikelijk rechts is geplaatst, maar in het midden. Het exterieur en interieur ziet er erg mooi uit, met hier en daar heerlijke patina, en alle reserve onderdelen in de laadbak worden vanzelfsprekend meegeleverd. Deze Citroen start en rijdt en remt goed, een servicebeurt wordt aanbevolen, zoals eigenlijk bij alle gebruikte auto’s. Het chassis en opbouw zijn in zeer goede staat. Echt een heerlijke klassieker, voor fijne (toer) ritten! De auto staat in Hengevelde Nederland. Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen, ook nu, vanwege de corona-crisis is wereldwijd bezorgen geen enkel probleem omdat het transport door een professionele transporteur gebeurt.

Nr. 47189521

Verkocht
Citroën - B12 Pick-up - 1926

Citroën - B12 Pick-up - 1926

Leuk he, deze schitterende Citroen B12 Pick-up van bouwjaar 1926, in rijdbare toestand.

Hij is vrijgesteld van APK, en inmiddels maar liefst 95 jaar oud (!!)

De auto is in 1993 naar Nederland gekomen en heeft dus een Nederlandse registratie, en kan op wens en zonder extra kosten met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Pick-Up gemakkelijk kan registreren. RDW heeft als opmerking op het kentekenbewijs aangegeven dat vanwege de zwakke originele verlichting niet mag worden gereden in situaties waarbij het voeren van verlichting verplicht is, alsmede dat de laadbak niet voor zware lasten gebruikt mag worden. De autoheeft tal van leuke details, zoals bijvoorbeeld het gaspedaal dat niet zoals nu gebruikelijk rechts is geplaatst, maar in het midden.

Het exterieur en interieur ziet er erg mooi uit, met hier en daar heerlijke patina, en alle reserve onderdelen in de laadbak worden vanzelfsprekend meegeleverd.
Deze Citroen start en rijdt en remt goed, een servicebeurt wordt aanbevolen, zoals eigenlijk bij alle gebruikte auto’s. Het chassis en opbouw zijn in zeer goede staat.

Echt een heerlijke klassieker, voor fijne (toer) ritten!

De auto staat in Hengevelde Nederland.

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen, ook nu, vanwege de corona-crisis is wereldwijd bezorgen geen enkel probleem omdat het transport door een professionele transporteur gebeurt.



Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object