Nr. 47191239

Niet meer beschikbaar
Fiat - Dino 2400 Coupé Bertone - 1971
Bieden gesloten
155 weken geleden

Fiat - Dino 2400 Coupé Bertone - 1971

Prachtige Fiat Dino 2400 Coupé Bertone met Matching numbers. In 1971 nieuw geleverd in Milaan en meer dan 30 jaar in bezit is geweest van de toenmalige eigenaar. Het exterieur verkeert in perfecte staat, de Dino is 10 jaar geleden overgespoten in de originele fabriekskleur Nocciola Metallic 735, terwijl het beige stoffen interieur in originele conditie verkeert. De bestuurderstoel vertoont enige sporen van slijtage maar toont tegelijk de originaliteit van deze Dino aan. De Fiat is over de afgelopen 15 jaar alleen voor bijzondere gelegenheden gebruikt, dit is te herleiden aan zijn kilometerstand van slechts 70.296. Vanuit Italië is deze Dino naar Engeland verhuisd in 2014, waar de auto vervolgens uitgebreid onderhoud heeft gehad ter waarde van £ 3.000, technisch is gekeurd en Engels is geregistreerd met een V5C document. Deze zeldzame Dino is ongeveer 7 jaar geleden door de vorige eigenaar geëxporteerd vanuit Engeland naar Griekenland. De zeer gewilde 2.4 Ferrari Dino motor met drie carburateurs en ZF-vijfversnellingsbak maakt deze Fiat tot de ultieme versie. Ideaal voor belegging of verzameling. De Dino was een samenwerking tussen Ferrari en Fiat. Ferrari had een productieaantal van 500 nodig voor de homologatie in de Formule 2 met de Dino 166 F2. Bij deze Fiat Dino zijn een kopie van de originele Italiaanse Libretto, historie en diverse facturen aanwezig! Deze prachtige Italiaanse Fiat Dino, rijdt, remt, schakelt goed en staat gereed voor nog vele plezierige ritten. Het is mogelijk dat deze Fiat Dino door de jaren heen gebruikers/ouderdomssporen heeft opgelopen, zie foto's. U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt. Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland. Wij kunnen tevens de exportdocumenten gratis voor u regelen. Eventueel met verzekering voor 2 weken is ook mogelijk!

Nr. 47191239

Niet meer beschikbaar
Fiat - Dino 2400 Coupé Bertone - 1971

Fiat - Dino 2400 Coupé Bertone - 1971

Prachtige Fiat Dino 2400 Coupé Bertone met Matching numbers.

In 1971 nieuw geleverd in Milaan en meer dan 30 jaar in bezit is geweest van de toenmalige eigenaar.

Het exterieur verkeert in perfecte staat, de Dino is 10 jaar geleden overgespoten in de originele fabriekskleur Nocciola Metallic 735, terwijl het beige stoffen interieur in originele conditie verkeert. De bestuurderstoel vertoont enige sporen van slijtage maar toont tegelijk de originaliteit van deze Dino aan.

De Fiat is over de afgelopen 15 jaar alleen voor bijzondere gelegenheden gebruikt, dit is te herleiden aan zijn kilometerstand van slechts 70.296.

Vanuit Italië is deze Dino naar Engeland verhuisd in 2014, waar de auto vervolgens uitgebreid onderhoud heeft gehad ter waarde van £ 3.000, technisch is gekeurd en Engels is geregistreerd met een V5C document.

Deze zeldzame Dino is ongeveer 7 jaar geleden door de vorige eigenaar geëxporteerd vanuit Engeland naar Griekenland.

De zeer gewilde 2.4 Ferrari Dino motor met drie carburateurs en ZF-vijfversnellingsbak maakt deze Fiat tot de ultieme versie. Ideaal voor belegging of verzameling.

De Dino was een samenwerking tussen Ferrari en Fiat. Ferrari had een productieaantal van 500 nodig voor de homologatie in de Formule 2 met de Dino 166 F2.

Bij deze Fiat Dino zijn een kopie van de originele Italiaanse Libretto, historie en diverse facturen aanwezig!

Deze prachtige Italiaanse Fiat Dino, rijdt, remt, schakelt goed en staat gereed voor nog vele plezierige ritten.


Het is mogelijk dat deze Fiat Dino door de jaren heen gebruikers/ouderdomssporen heeft opgelopen, zie foto's.

U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland.

Wij kunnen tevens de exportdocumenten gratis voor u regelen. Eventueel met verzekering voor 2 weken is ook mogelijk!

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object