Heleen van Royen

Omschrijving
Heleen van Royen
Selfmade : 'Vergankelijkheid (1)' - kleurenfoto, 60x80 cm. op dibond, gesigneerd en genummerd 1/3

"Deze foto maakte ik op 6 december 2013 om 11:20 uur met een iPhone 4s. Locatie: de badkamer van Marlies Dekkers. Ik had die nacht bij haar geslapen."

De komende maanden wordt op Catawiki wekelijks een zelfportret van Heleen van Royen geveild. De foto's zijn eveneens te zien in de expositie 'Selfmade' in het Letterkundig Museum in Den Haag (16 mei tot en met 7 september). De afdrukken die worden geveild zijn speciaal voor de Catawiki (Kunst) fotografieveiling gedrukt en gesigneerd met het oplagenummer 1/3.

Vergankelijkheid (1) : print op fotopapier, afgewerkt met 3 mm acrylaat en verlijmd op 3 mm Dibond. Aan de achterzijde voorzien van een stevig hangsysteem, zodat de foto direct 'zwevend' opgehangen kan worden.
(Noot: op de eerste foto bij dit kavel ontbreekt de signatuur; dit is het oorspronkelijke beeld, zonder acrylaat-laag .)

Papier- en beeldformaat 60 x 80 cm.
Gesigneerd en genummerd 1/3 op voorzijde.
Certificaat (sticker) gesigneerd op achterzijde.

Over 'Selfmade':
De expositie van meer dan 200 fotografische zelfportretten biedt een intieme kijk in het leven van Van Royen. Net als in haar werk geeft Van Royen zich in een veelheid aan foto’s, open, eerlijk en zelden zonder zelfspot, bloot aan de hand van vijf thema’s: liefde en seks, licht en duisternis en vergankelijkheid. Bij de expositie verschijnt ook het boek Selfmade met een selectie van de gepresenteerde foto’s en een inleiding van Hans Aarsman.

Kavelgegevens
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen