Walt Disney - Originele handtekening + CoA van Phil Sears (ca. 1955)

Omschrijving
Walt Disney - Originele handtekening + CoA van Phil Sears (ca. 1955)
Walt Disney - Bijna nieuwstaat - 1 Originele tekening(en)

Walt Disney - originele handtekening. Zwarte inkt op papIer. Afmeting ca. 10,5x5,5cm.
Mooi ingelijst met passe-partout en een afbeelding van de eerste avondvullende Disney-film Sneeuwwitje.
Afkomstig van dé expert en enige betrouwbare bron op het gebied van Disneyana en Disney handtekeningen, Phil Sears (USA). Hij beoordeelt handtekeningen voor o.a. de Walt Disney corporation zelf. Meer info via de site www.phil-sears.com.
Inclusief COA (echtheidscertificaat), aankoopfactuur, envelop en extra informatie. De handtekening is gekocht met de levenslange Phil Sears retourgarantie.
Van alle handtekeningen is die van Walt Disney mogelijk het meest gezocht. Misschien wel de bekendste naam wereldwijd en pionier van de tekenfilmkunst. Prijzen van Disney-handtekeningen zijn de afgelopen jaren verveelvoudigd en nog steeds stijgend in waarde. Een goede belegging, maar vooral een prachtig stuk in iedere Disney- en tekenfilmkunstcollectie.

Wordt vanwege de waarde uitsluitend aangetekend verzonden voor rekening van de koper. De verzendkosten zijn voor verzekerde verzending en indicatief. Afhalen in Amsterdam verdient gelet op de glasplaat in de lijst de voorkeur.

Kavelgegevens
Object
Originele tekening(en)
Aantal items
1
Serie
Walt Disney
Titel
Originele handtekening + CoA van Phil Sears (ca. 1955)
Staat
Bijna nieuwstaat
Extra's
Gesigneerd
Tekenaar
Walt Disney
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen