Althaea Pers/Bijbel; Theo Gootjes - Gootjesbijbel - 2009

Omschrijving
Althaea Pers/Bijbel; Theo Gootjes - Gootjesbijbel - 2009
Bizondere uitgave van deze marginale drukker. Nummer viii van de xl, niet bestemd voor de handel.

Theo Gootjes - Gootjesbijbel - [‘s-Gravenhage], De Althæa Pers, [29 maart] 2009, 29,7 x 21 cm., [619, I p].
[1]: titelpagina; [2-3]: inhoud; [5-34]: inleidende teksten; [35-37]: colofon; [39-619]: tekst en illustraties.

Uitvoering; diploma’s met tekst in zwart-wit, met ingestoken plano met illustratie in kleurendruk, in twee met linnen overtrokken foedralen met preegdruk, in met linnen overtrokken cassette, in draagtas met opdruk. Papier: 260 grams Invercote Creato. Foedralen: grijsbord met bruin linnen, binnenzijde voorzien van Elefantenhautpapier; cassette van grijsbord met oranjerood linnen, binnenzijde voorzien van Elefantenhautpapier; draagtas ecru met houten handvat en opdruk tekening in tweekleurenzeefdruk. Letter: minion. Drukprocedé: digitale druk. Oplage: 60 exemplaren, genummerd I – XL, 41-60 + 4 hc.

De Gootjesbijbel is een facsimile-uitgave van 184 tekstbladen en 97 ingekleurde tekeningen die de Schiedamse tekenaar in 1995 heeft vervaardigd.
Van de uitgave zijn (slechts !) de twintig Arabisch genummerde exemplaren beschikbaar gesteld aan museum het Markiezenhof voor verkoop ten behoeve van het museum.

Kavelgegevens
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen