Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 669009

Verkocht
Heleen van Royen - Playboy, nog in de verpakking - december 2006
Eindbod
€ 55
498 weken geleden

Heleen van Royen - Playboy, nog in de verpakking - december 2006

'Toen Playboy me vroeg telde ik vijfendertig lentes en drie nucleaire winters. (...) Tussen het moment dat ik werd gevraagd en het moment dat ik daadwerkelijk mijn kleren uittrok, zat een denkperiode van drie jaar, vier maanden, drie weken en vier dagen.' In december 2006 stond Heleen in het kerstnummer van Playboy. Ze deed dit onder de voorwaarde dat haar toenmalige echtgenoot Ton ook op een aantal foto's te zien zou zijn. Naakt, welteverstaan. Zo geschiedde. Heleen beschreef in het boek STOUT hoe Jan Heemskerk, de toenmalige hoofdredacteur van het blad, haar in de Bananenbar overhaalde om voor zijn blad te posteren. Als ik in Playboy kom, dan eis ik een nietje in mijn buik. Als dat er al niet meer vanaf kan...' - Playboy, december 2006 - STOUT, Heleen van Royen en Marlies Dekkers, achtste druk, februari 2008, HvR, een imprint van Foreign Media Books.

Nr. 669009

Verkocht
Heleen van Royen - Playboy, nog in de verpakking - december 2006

Heleen van Royen - Playboy, nog in de verpakking - december 2006

'Toen Playboy me vroeg telde ik vijfendertig lentes en drie nucleaire winters. (...) Tussen het moment dat ik werd gevraagd en het moment dat ik daadwerkelijk mijn kleren uittrok, zat een denkperiode van drie jaar, vier maanden, drie weken en vier dagen.'

In december 2006 stond Heleen in het kerstnummer van Playboy. Ze deed dit onder de voorwaarde dat haar toenmalige echtgenoot Ton ook op een aantal foto's te zien zou zijn. Naakt, welteverstaan. Zo geschiedde. Heleen beschreef in het boek STOUT hoe Jan Heemskerk, de toenmalige hoofdredacteur van het blad, haar in de Bananenbar overhaalde om voor zijn blad te posteren.

Als ik in Playboy kom, dan eis ik een nietje in mijn buik. Als dat er al niet meer vanaf kan...'

- Playboy, december 2006
- STOUT, Heleen van Royen en Marlies Dekkers, achtste druk, februari 2008, HvR, een imprint van Foreign Media Books.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object