Sinterklaas.nl

Omschrijving
Sinterklaas.nl
Er is maar één sinterklaas.nl

In november 2015 werd met google 3.338.000 keer gezocht op de term Sinterklaas, en sinterklaas.nl stond daarbij bovenaan de zoekresultaten, waar er 10.400.000 van zijn. Daarnaast is het één van die zeldzame domeinnamen die veelvuldig zonder de hulp van google wordt ingegeven. Men verwacht via deze domeinnaam op de enige echte officiële website van de meest populaire man van Nederland uit te komen. De naam sinterklaas is een onverwoestbaar sterk merk.

Dit is de eerste keer sinds 20 jaar dat deze domeinnaam ter beschikking komt. Wie sinterklaas.nl heeft, kan zich als de enige echte sinterklaas voordoen. Wie durft deze niet te onderschatten verantwoordelijkheid aan?

Voor wie is deze domeinnaam relevant?
Omroepen, producers van sinterklaasfilms en -shows, speelgoedhandel, landelijke sinterklaasvereniging, online spelletjes voor kinderen, reclamebureaus, snoepfabrikanten en online winkelformules. Een unieke en zeer gewilde domeinnaam.

Partijen die sinterklaas.nl willen misbruiken voor politieke doeleinden zijn uitgesloten.

Kavelgegevens
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen