Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Mode bekleding veiling
Begin nu met verkopen
Maak je gratis verkoopaccount aan
Bij Catawiki kun je je bijzondere objecten verkopen aan bieders van over de hele wereld! Vul je gegevens in en begin met je registratie.
Heb je al een account op Catawiki? Inloggen
Bijzondere objecten beschikbaar maken voor iedereen via online veilingen
Weekly auction
300 wekelijkse veilingen
Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform van Europa. Met meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 categorieën, is Catawiki de nummer één website voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten.
Auctioneers
194 experts
De veilingen van Catawiki worden zorgvuldig samengesteld door ons team van experts. Zij garanderen een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan kavels.
Visitor
14M bezoekers
Catawiki verwelkomt elke maand miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Ons platform is beschikbaar in 17 talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

Catawiki is het perfecte platform om Mode bekleding online te verkopen. Enkele van de vele kavels die momenteel in onze Mode bekleding veiling aangeboden worden.

Bekijk de veiling

Hoe te verkopen via Catawiki

Registreren als verkoper

Registreren als verkoper is makkelijk en gratis. Zodra je een account hebt, kun je zoveel objecten van premiumkwaliteit aanbieden als je wilt.

Dien je kavel in

Selecteer de veiling die bij je kavel past. Voeg alsjeblieft een nauwkeurige omschrijving en duidelijke afbeeldingen toe die je kavel zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Betalingen

Wij zullen je op de hoogte stellen zodra de koper de betaling heeft overgemaakt. Je kunt daarna je kavel binnen 3 werkdagen verzenden. Je ontvangt binnen 2 weken na het het verzenden van je kavel de betaling, mits er geen geschil is met betrekking tot de aankoop.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn vrij van commissie. Als verkoper kun je de verzendkosten voor verschillende bestemmingen aangeven bij het aanbieden van je kavels.
Wereldwijde verkoopmogelijkheden
€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Je kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: bijvoorbeeld door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame.
1259 8a9224697b6bff0bad3411f34fc83efdb826bb2a landscape
1261 f35ae6f345f27123b02ad846af11a837eb6c8967 landscape
1263 78d4c31d37a60629740fc6a7a076a704f6f124b2 landscape

Catawiki zal uw kavels via meerdere online advertentieplatforms promoten - Google, Facebook en ons partnernetwerk van blogs en themasites.

Wat kan ik verkopen op de online veilingen van Catawiki?
Elke week organiseren we meer dan 300 veilingen in 80 categorieën, dus we zijn altijd op zoek naar speciale objecten om in onze veilingen op te nemen. Dit zijn objecten met emotionele, historische of culturele waarde of interessante objecten die de aandacht van ons publiek zullen trekken. We zien graag objecten in zeer uiteenlopende categorieën, van horloges tot kunst, van curiosa tot postzegels, en van wijn tot klassieke auto's.
Hoe weet ik of mijn objecten geschikt zijn voor Catawiki?
Welke bijzondere objecten u ook heeft, onze interne experts beoordelen ze graag zodat ze in onze veilingen kunnen worden opgenomen. In bepaalde categorieën vragen we om een minimum geschatte kavelwaarde. Dit omdat onze kopers op Catawiki niet alleen op zoek zijn naar iets dat buitengewoon is, maar ook een zekere waarde bezit. Als u objecten met een lage geschatte waarde wilt aanbieden, raden we aan om deze samen te voegen en als verzameling te verkopen.
Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld
Begin nu met verkopen